Jeżeli dokupisz konwertor Twin (czyli dwa w jednej obudowie) i zamontujesz na czaszy 100cm to napewno oba zestawy będą dobrze chodzić. Jest tylko jedna słaba strona twinów jak się zepsuje to oboje z Teściem nie oglądacie, no i koszt takiej wymiany jest zawsze droższy niż pojedyńczego. Druga sprawa taki twin to kolejna inwestycja. Ja na Twoim miejscu poczekałbym aż "n" wprowadzi do sprzedaży nowe (zapowiadane) czasze i następnie wymienił. Moim zdaniem nie będą się opierać wszak sami wiedzą że obecnie sprzedawane czasze się nie sprawdzają. Informacje dotyczące ewentualnej wymiany lub zwrotu uzyskasz zapewne na infoliniii "n".KRYSTIAN_J napisał:Witam
rozmawiałem z instalatorem
W domu teściu ma satke c+, ja założyłem sobie n-ke
Jka już wyżej pisałem sygnał mam beznadziejny 80% siła 40 % jakość p4rzy niedzielnych opadach ok 5% nie sżło oglądać TV antene mam n-ki.
Instalator poradził zamontować do miski C+ podwójny konwenter i podpiąć do tego też n-ke, miska ma wielkość ok 100 cm.
Czy to będzie dobrze chodzić ?
Druga sprawa za tależ n-ki dałem 60 zł, czy mogę w jakiś sposób odzyskać te pieniądze bo tależ jest ich i dostan ą go spowrotem!
Proszę o odpowiedz
pozdrawiam
Krystian
Pozdrawiam
Ostatnia edycja: