matysh_2006
New member
Albo jest uszkodzony konwerter albo masz za małą czaszę. Jeśli już nie masz sił to zamów sobie montera i niech on się męczy.
Masz dobrze -TCM został usunięty. Jeśli chodzi o wszystkie zmiany oraz aktualne listy -wszystko znajdziesz na forum N : Forum platformy n - Powered by vBulletinno właśnie.. i np k.44 to axn scifi a nie tcm
Uwaga jestem kobietą i kupiłam mężowi dekoder n. Problem w zainstalowaniu, a ma to być niespodzianka.. Wszystko podłączyłam, dekoder do tv, antena wczesniej była na dachu. Zgodnie z instrukcją. Przy pierwszym uruchomieniu dekodera nie załapał aktualizacji, pominęłam. Siła sygnału 70-75, jakość 0. Czytałam tu o sprawdzeniu tu czestotliwosci.. ok.. tylko kurde jak? Antena jest ustawiona na HotBirda. Panowie pomóżcie, tylko powoli i wielkimi literami..
Witam dzieki za odpowiedz ja mam cyfre i wlasnei odnosnie cyfry slyszalem ze nie ma problemu z 60 przy kanalach hd ale czesc ludzi kupuje 80 z przekonania bo to mala roznica w cenei gorzej jak juz sie ma jedna i trzeba druga kupic i ma sie dosyc stromy dach ze samemu troszke strach wchodzic wiec trzeba drugi raz za montaz placic . Dlatego nei wiem czy nie zostac przy 60 skoro mam canal +. Moze ktso jeszcze ze swojego doswiadczenia sie wypowie???
lolek