Grubo
Barany pokroju Lolka i tak łykną, a jak nie łykną, to jak Lolek napiszą, że ważne, że oczy się cieszą, a wtedy jego mózg i tak stwierdzi, że lepiej to gra. Najważniejsze, że jest Lolka z czego strzyc i jest z tego dumny. Ogólnie ten temat to złoto. Chyba sobie zrobię kopie zapasową na kiedyś.
Powtórzę raz jeszcze to co ktoś o Tobie powiedział , czytając Twoje brednie, lepiej być baranem, który realizuje swoje marzenia w kilku dziedzinach, niż być baranem - malkontentem jakim jest Twoja osoba. A swoje frustracje i braki życiowe wylewać w necie w stosunku do osób, które kupują rzeczy, których nawet na oczy nie widziałeś, o testach nie wspominam, bo za wypożyczenie trzeba kaucje zapłacić.. A do tego nie masz bladego pojęcia o czym piszesz, bo jedynym celem jest po prostu pośmiać się z ludzi, których jest stać realizować swoje marzenia o których Ty nawet pomarzyć nie możesz.
I na koniec raz jeszcze wspomnę, że prostych rzeczy nie potrafisz zrozumieć, gdzie ja nie jestem dumny z tego że wydaje pieniądze na rzeczy materialne, bo nigdy tak nie napisałem (natomiast pisałem, że czytanie ze zrozumieniem to poziom szkoły podstawowej), co chyba Ci ten poziom edukacji przeleciał, natomiast my jesteśmy dumni z tego, że potrafimy na to wszystko zarobić, co u Ciebie jest mega problemem. I na co my wydajemy to jest nasza sprawa, ale nawet jeśli miałbym być z tego dumny, czy inni, które takie rzeczy kupują z których Ty kpisz to i tak lepiej być dumnym, że kupiło się daną rzecz, niż publicznie pisać, że się Netflixa wykupiło w Turcji, to jest dopiero dziadostwo. Ale jak wszędzie ludzi „strzyżą”, więc nie można kupować np. markowych ciuchów, aut, zegarków, agd, wycieczek zagranicznych i wiele innych fajnych nowych rzeczy, które są drogie i przewartościowane, bo tak jest ułożony ten Świat, ale ludzi to cieszy, a skoro potrafili zarobić te pieniądze to i mogą je wydać., a tym samym poprawić sobie humor. Więc pozostaje zniżyć się do poziomu….. i wykupić Netflixa w Turcji, bo 40 zeta na miesiąc to też strzyżenie ludzi… żenada roku i to dopiero jest wstyd, a przy okazji dofinansowywać bandziora i dyktatora. To może Tidala wykup u drugiego bandziora i dyktatora Łukaszenki zobacz po ile stoi
a zapomniałem trzeba mieć jakiś streamer, żeby był sens zakupu np Tidala.
To już ostatni post z mojej strony do Ciebie, bo zmarnowałem jakieś 10 min mojego czasu, a i tak nie zmieni to nic, bo tak, a nie inaczej Cię wychowano., albo takim, a nie innym jesteś ............... Ale czasem takie obrazki będę wklejał, bo to szybko i dają efekt odpowiedni.
A propo złota o którym wspomniałeś.......