lolek126, super prezent, niech Ci dobrze służy!
Hej, jestem zielony w kwestii okablowania, szukam w sieci odpowiedzi, ale nie mogę nic znaleźć - Jakie korzyści przynosi na 1 gigabitowy switchu, zastosowanie okablowania 40Gbs (niezależnie od producenta)?Tak myślę, że będzie spełniał dobrze swoje zadanie w stosunku do pozostałych kabli ethernetowych. Skorzystał tv będzie miał teraz lepszy kabel...
Żadne. Tak samo żadne w kwestii audio.Hej, jestem zielony w kwestii okablowania, szukam w sieci odpowiedzi, ale nie mogę nic znaleźć - Jakie korzyści przynosi na 1 gigabitowy switchu, zastosowanie okablowania 40Gbs (niezależnie od producenta)?
Dziękuję za odpowiedź.Żadne. Tak samo żadne w kwestii audio.
Oj tam,oj tam.Taki mały szwindelek.
Żeby nie było. Każdy ma prawo do wydawania ciężko zarobionej kasy jak chce. Kable, które technicznie niczym nie różnią od swoich biednych braciszków, ale można się przynajmniej chwalić wędrują po nich te same 0 i 1 wiec trudno, żeby switche i DAC w odbiornikach były karmione inną informacją. Nie znam się na wykorzystaniu technologii sieciowych w sprzęcie audio, stąd zadałem kilka wierszy wcześniej pytanie, na ktore odpowiedz potwierdziła moją wątpliwość.Podobnie było (chyba, juz nie pamietam) z którymś Playerem BR.
Wklejaliśmy zdjęcia kiedyś, bebechy niemal te same z tańszego.
Ja bym bardziej chciał poczytać te "wrażenia" z odsłuchów typowych użytkowników, podejrzewam, że to dopiero by była komedia.
Tak jak napisałeś - jak kosztowało krocie, to musi lepiej brzmieć
Jak ktoś siedzi w temacie, to dobrze wie, że cała branża jest szyta grubymi nićmi. Te kable po 20tyś... w pięknych wijących się oplotach niczym pytony, z kosmiczną technologią...ech, tam dopiero muszą mieć ubaw producenci.
Zdziadziałeś na stare lataPrzecież to strumieniowiec, za bagatela prawie 50k.
Do czego to doszło...
Zdziadziałeś na stare lata
Trzeba mieć nieźle najeba** w głowie żeby umieszczać takie zdjęcia elementarny brak kultury ,normalnie patologiaZdziadziałeś na stare lata
View attachment 23013