Cena nie ma znaczenia co do tego czy komuś się podoba, czy też nie, chodzi o jakość tego i to miał Armanig na myśli, a przynajmniej ja tak uważam. Może się nie podobać komuś z wyglądu zestaw stereo od Accu, Maca, Esoterica, Goldmunda itp., ale nie można kwestionować jakości jaka jest w tych urządzeniach. I podobnie jest z tym dywanem porównując go do dywanów z Ikei, Castoramy, Obi itp.. i o cenie nawet nie wspominam, tylko to co jest w tym dywanie w stosunku do "zwykłych" które są w marketach. A już odchodząc całkowicie od dywanów to w tym wszystkim najważniejszy jest sprzęt, bo mając dywan z Castoramy niemalże sztuczny, który będzie się podobał Tobie, czy Koledze, któremu się nie podobał, a mając zestawik firmy xxx co by nikogo nie urazić, nie sprawi ten dywan, że będzie to taka jakość jaka jest u mnie. Chociaż dla niektórych pewnie i dywan z Obi spowoduje, że z budżetowego zestawu będzie magia i opad szczęki. Bo Polska tak jak już ktoś powiedział ..."to dziwny kraj... ". I naprawdę mam tak duży dystans do tego co posiadam, rozumiem, że komuś może dywan nie pasować.. Pytanie tylko jest inne, czy w tym wszystkim chodzi o ten dywan ? Nawet jakby kosztował i 20 tyś i się podobał ..