Dokładnie Armanig nie znajdzie się stolarza co zrobi na wzór, ja byłem u trzech i jak pokazałem zdjęcia to tylko się uśmiechali, dla nich za dużo roboty plus nie mają maszyn aby pewne rzeczy zrobić, już samo fornirowanie to dla nich zabawa nie do przyjęcia, bo oni kupują gotowe blaty, a tutaj trzeba się bawić w malowanie i to kilkukrotne, po jednym malowaniu 24 h i tak kolejny raz, warunki muszą być do suszenia blatów. Im się to nie opłaca tak po ludzku pisząc. Tutaj się płaci, piszesz to co chcesz, plus wymiary i gościu wszystko wie, plus pełna obsługa, przywiezie, złoży, wypoziomuje...nic nie interesuje mnie. Święty spokój, aczkolwiek muszę zrobić na głośnik centralny taki ala podest, bo nie używany będzie mi stał za tv, bo muszę uważać na wys., a następny tv będzie większy, więc stolik nie może być wyższy niż jest to obecnie, bo kręgosłup mi jeszcze bardziej poleci.A miejsca muszę dać od góry co by Integra się nie "usmażyła" cdik też potrzebuje że 3 cm luzu, a nie tak jak to było przy marantzu, że na styk było...Ten cdik jest 10 krotnie droższy od tamtego , trzeba dbać aby ciepło gdzieś się uwalniało, streamer też się grzeje, ale jest niższy, więc tu jest luzik.
Ostatnia edycja: