Nie wnikam może jeszcze nie kupił, może nie doszedł a zrobił zdjęcie ja jestem z tych co nie doszukują się podstępu (i nie mówię że Ty szukasz), bez sensu byłoby dla kogoś takiego kto ma sprzęt w cenie S klasy powiesić sobie ekran......bardziej to zdjęcie dla żartu wkleiłem, choć i bez tego centralnego z pocałowaniem ręki bym to przygarnął wszystko co tam jest.. jedno jest pewne na pewno to sobie z palcem w ... poradzi sobie z każdym filmem .. skoro ja na Olimpijkach III oglądaliśmy Terminatora IV i Transformersów III i wszystko było jak trzeba... nawet dla Gościa który bardzo lubi KD i ma na bazie B&W z serii Cm 10 (cały set) - to podobało mu się, choć sceptycznie podchodził .. A jakby jeszcze do tego co ma podpiąć KM do kina to byłoby jeszcze lepiej.. ale jemu to wystarcza co ma (zresztą mi też by wystarczyło.. oprócz podłogówek wszystko mu chodzi na Arcamie - 1500 W poboru - daje rade), chłopak bardziej skupiony jest na stereo..(chociaż śmiesznie to brzmi jak ma się amplituner za 15 tys. ale ..) a stereo gra mu świetnie z "Ajonem"... pomimo że ja nie jestem 100% zwolennikiem lamp.. Chociaż te wzmacniacze co by nie mówić wyglądają obłędnie..
Ps. do takiego zestawu to tylko jeden głośnik pasuje
http://pl.horn.eu/pl/PL/MARKI/SONUS_FABER/HOMAGE/HOMAGE_VOX?s1=1
I tutaj nie rozumiem Producenta od serii Olimpijek bo skoro są na bazie 18 to dlaczego w centralnym dali 15 .... a swoje głośnik kosztuje.. być może to kwestia polityki firmy że i tak mało ludzi kupuje głośniki centralne z wyższej półki.. W B&W też średnio się sprzedają tam znowu myk z kolorem jest zrobiony bo tańszy głośnik tylko w czarnym jest kolorze, natomiast ten w kolorze jest chyba że 2-3 tys jeszcze droższy ..plus dorzucony tam jest jeszcze jeden głośnik..
Ps. do takiego zestawu to tylko jeden głośnik pasuje
http://pl.horn.eu/pl/PL/MARKI/SONUS_FABER/HOMAGE/HOMAGE_VOX?s1=1
I tutaj nie rozumiem Producenta od serii Olimpijek bo skoro są na bazie 18 to dlaczego w centralnym dali 15 .... a swoje głośnik kosztuje.. być może to kwestia polityki firmy że i tak mało ludzi kupuje głośniki centralne z wyższej półki.. W B&W też średnio się sprzedają tam znowu myk z kolorem jest zrobiony bo tańszy głośnik tylko w czarnym jest kolorze, natomiast ten w kolorze jest chyba że 2-3 tys jeszcze droższy ..plus dorzucony tam jest jeszcze jeden głośnik..
Ostatnia edycja: