Witam szanowne grono

Nastąpiły u mnie pewne zmiany i chciałem się z wami nimi podzielić

Ale od początku bo droga do szczęścia była długa i pod gorke.
Pewnego dnia siedząc na śniadaniu w pracy pojawiła mi się fajna oferta. A mianowicie subwoofer Klipsch R100 SW oraz DAC Magic 100 w cenie 1499 zl. Nie wiele myśląc zamówiłem i czekałem dwa dni na odbiór. Podłączyłem suba na byle jakim przewodzie co by sprawdzić jak ów subwoofer gra. Wszystko ładnie pięknie lecz następnego dnia okazało się iż sub po wybudzeniu nie działa. Świeci się kontrolka i dupa, zero reakcji. Subwoofer odesłałem do bydgoszczy i za kilka dni miałem nowy egzemplarz w domu. Ucieszony że ten to już na sto procent będzie działał jak należy podłączyłem i jest, działa.
Lecz nie długo się nacieszylem, następnego dnia ta sama sytuacja. Subwoofer nie działa, kontrolka się świeci i dupa.
Odesłałem subwoofer i DAC który i tak wiele nie wniósł do mojego toru, bardzo znikome różnice były, naprawdę na siłę trza było się doszukiwać.
Od piątku jestem szczęśliwym posiadaczem Klipsch SPL 100 CE, jak na razie go testuje, muszę mu znaleźć odpowiednie miejscu i skalibrować go odpowiednio.
Na jednym ze zdjęciami widać przewód cinch który sam zrobiłem na podstawie przewodu mikrofonowego z czystej miedzi oraz wtykami vitalco. Przy okazji chciałem też się pochwalić nowym oświetleniem w pokoju, imitacja żarówek Edisona powieszone nad kolumnami frontowymi do odsłuchów stereo

fajny klimacik podczas odsłuchów