Bipo masz sto procent racji

ogolnie jestem typem czlowieka co robi praktycznie wszystko sam, taki uparciuch jestem ze jak wiem ze cos sie da samemu to to robie he he
W akustyke powoli sie zaglebiam, czytam i analizuje. Nawet jakis czas temu zalozylem tutaj temat o akustyce ale skierowano mnie na forum.o tej tematyce. Ogolnie jak ekran jest zwiniety jest fajnie, ale po rozwinieciu nawet uzycie wlacznika do swiatla powoduje lekki poglos xD
W ogole nie napisalem nic o tym jak brzmia u mnie klipsche.
Sa rewelacyjne jak na sprzet tej klasy, mowiono mi o kujacych w uszy wysokich tonach. Na maranzie na ktorym odsluchiwalem te kolumny faktycznie tak bylo, ale koles mial eq poustawiane. U mnie jest soczuscie, dynamicznie i z glebokim basem. Narazie nawet nie mysle o subie poniewaz i przy muzyce i w kd jest sporo niskich tonow. Czasami w filmie jak lupnie to zastanawiam sie czy faktycznie kiedys kupowac czy nie tego suba. W kd te kolumny sa naprawde rewelacykne, bardzo szczegolowe i nie mecza nic a nic. Zaluje tylko jednej rzeczy, ze nie dam rady dac nizej surroundow bo moim zdaniem teraz troszke zlewaja sie z gornymi.