Cześć wszystkim
Zrobiłem sobie nieplanowany upgrade seta. W poniedziałek kupiłem sobie centralke rp404C, a dzisiaj kupiłem RP8000F. Centralke kupiłem, ponieważ był to najsłabszy element mojego toru. Fronty kupiłem ponieważ mnie przesladowały w salonie w katowicach
One po prostu na mnie czekały bo nikt ich kupić nie chciał przez o zgrozo uszkodzenie lakiernicze na froncie. Zdjecie podałem ponizej tego mega uszkodzena oraz jak teraz prezentuje sie u mnie zestaw

Dzieki temu uszkodzeniu RP 8000F kupiłem w bardzo dobrej cenie.
Narazie posłuchałem ich ze trzy godziny i juz sie w nich zakochałem

Wyglądaja obłednie, bardzo podoba mi sie nowy design Klipscha. Brzmia jeszcze lepiej niz wygladają, bez porównania z F2. Pierwsze co mnie zaskoczyło to góra która jest krystalicznie czysta, następnie bardzo dobra średnica. W poprzednikach środek był nieco wycofany, tutaj jest bardzo fajnie to zbalansowane. O dolnym pasnie mówić nie tzreba bo wiadomo że klipsch z tego słynie. No ale kurcze, jak tu nie wspomnieć o tym, że na upartego nawet w kinie spisywały by sie swietnie bez użycia subwoofera.
Narazie to tyle moich refleksji na temat kolumn, zobacze jak sie do nich przyzwyczaję i jakie wtedy będą odczucia
[url=https://postimg.cc/xqm6njxt]
best picture hosting[/URL]