Na ten moment jest to optymalne rozwiązanie, o ile z prawym nie byłoby problemu, to przy lewym byłoby trochę gimnastykowania.
Założeniem było skierowanie dźwięku na "słuchacza" pod lekkim kątem, być może na fotce wygląda inaczej niż w rzeczywistości.
Powiem szczerze, że taka opcja, nawet w tych skrzynkach, wg. mnie wygląda lepiej niż "tradycyjne" monitory na tyłach.
Te głośniki nie są aż tak widoczne, a dźwiękowo spełniają swoją rolę idealnie.
Armani, poprzednio (przejściowo) były podłogówki Bostona A360, R300 nie brałem, a od razu te inwall'e.
To specjalnie przygotowana seria pod kino, certyfikowana przez THX'a.
Centrala niestety nie udało mi się kupić pod serię, jak szukałem, to za normalne pieniądze były tylko czarne R600, więc za śmieszne pieniądze wziąłem Q650
Jak się kiedyś trafi okazja na R-kę, to zawsze mogę wymienić bez straty na obecnym centralu.
Pierścienie już są srebrne jak w R-kach, więc wizualnie się wpasował, a sonicznie dużo nie odbiega, Uni-Q robi robotę.
Lolo, SoundFrame słuchałem i rozważałem, ale wg. mnie Kef jest lepszy do kina, poza tym, za czas jakiś, te lub seria wyżej i tak wylądują w ścianie, podobnie jak i fronty
Jak nic nie pokrzyżuje planów, to docelowo będą dwa zestawy tylko KD w zabudowie i tylko stereo,
także ten tego... Werf, bierz młotek, przecinak i jedziemy z tym koksem