? Może tylko to,że nie pochwaliłeś się wcześniej nowym ekranemale nadrobimy to w przyszłym tygodniu
Pięknie Panie Kolego, tak trzymać i nic nie psuć!
Może tylko to,że nie pochwaliłeś się wcześniej nowym ekranemale nadrobimy to w przyszłym tygodniu
![]()
Jakbym wam powiedział, nie byłoby niespodziankijak widać nie tylko tobie nie powiedział :spam:
Tak coś czuję, że przy tej marce zostanę, a napisałem - prawie- bo jak się gdzieś trafi CD32 to z chęcią zamienię, ewentualnie na coś z wbudowaną Prismą"że prawie docelowy...." to życzę z całego serca tego docelowego
To akurat było robione o w miarę wczesnej porze, jeszcze szarówka była i okna niezasłonięte.Co do zdjęć z projekcji, to chyba tylko ostatnie w miarę oddaje jak to w rzeczywistości wygląda. U Ciebie sytuację ratuje, że masz boczne ściany w sporej odległości od ekranu.
Aż taką imprezę robiliście?Henio,wiadomość już się rozniosła![]()
Twoja ścianka też niczego sobie, a biorąc pod uwagę, że to zrobione od początku do końca przez ciebie- SZACUNNo Panie kolego ładnie to wszystko wygląda, graty![]()
Udostępnię swojego outlooka i zapewnię transfer z lotniskaMateriały testowe juz spakowane.
Pozostaje zsynchronizowac kalendarze...
Nieskromnie odpowiem- wtedy nie byłoby pewnie Naima u CiebieBędąc nieskromny zapytam? Coś Ty byś zrobił jakby mnie nie było..? Hahaha. Z pewnością nie układał klocków Primare![]()
Heniu, nie kombinuj juz, dopijaj kawę i do roboty![]()
A dziękujęBrawo Henry![]()
Ma się dobrze, co prawda z okazji wiosny pozbawiona została możności posiadania potomstwa (stąd to dziwne wdzianko nosiła po zabiegu), ale za to teraz ma nieograniczoną wolność "wsiowego" kotka i nie muszę sie martwić, że pewnego dnia zamiast jednego będę miał całe stadkoP.S. Psa widzę, co zrobiłeś z kotką?
Ja mam licencje na budzenie Cię przed południemPanie HENRY, w Tv już mówili że "Henry" stworzył wątek. Ba, mało tego, o 8-45 czasu porannego, w niedziele !!!!, dostałem sms"a o tym! Panie, o 8-45 rano! W niedziele! Jeżeli nie był by to nasz wspólny dobry towarzysz z forum, który lubi biel, nie będę tutaj podawać niku, to skończyło by się to wysłaniem do niego wyszkolonego i bezlitosnego Sicario. Nikt jeszcze mi tak brutalnie i boleśnie nie potraktował. Nikt.
Nu może z wyjątkiem KR
Ale , po przeczytaniu sms'a już był spokój i nirvana. Doczekałeś my się tego wątku.
Do rzeczy. Nie ma co dużo pisać. BRAWO, Panie Heniu! Brawo! Pozdrawiam od serca. Wszystko dopracowano i zrobiono na poziomie. Miód i malina.
P.S. Psa widzę, co zrobiłeś z kotką?