[Nasze Zestawy AV] Moja ewolucja AV

bubafat

Well-known member
Bez reklam
Dobra, dobra. Wyglada ladnie. Dziewczyny sie slinią. Tymczasem pora na konkrety. Czyli organoleptyczna ocena tego jak to sie sprawuje.
Materiały testowe juz spakowane. ;)

Pozostaje zsynchronizowac kalendarze...

Borixon

Active member
Bez reklam
Jest i Heniu, znam te zdjęcia jak nie od początków galerii to z ważnego telefonu... efekt końcowy piękny.

Będąc nieskromny zapytam? Coś Ty byś zrobił jakby mnie nie było..? Hahaha. Z pewnością nie układał klocków Primare ;)
Gratki za wszsystko!

Henry

Active member
Bez reklam
@Paweł, Lolo, Ataszek, Ikar,Zibi, Donsalieri, Rabit, Pakolo, Jumper, Noisy... Dzięki Panowie za miłe słowa :)

Może tylko to,że nie pochwaliłeś się wcześniej nowym ekranem ;) ale nadrobimy to w przyszłym tygodniu :D
jak widać nie tylko tobie nie powiedział :spam:
Jakbym wam powiedział, nie byłoby niespodzianki ;)

"że prawie docelowy...." to życzę z całego serca tego docelowego
Tak coś czuję, że przy tej marce zostanę, a napisałem - prawie- bo jak się gdzieś trafi CD32 to z chęcią zamienię, ewentualnie na coś z wbudowaną Prismą ;)

Co do zdjęć z projekcji, to chyba tylko ostatnie w miarę oddaje jak to w rzeczywistości wygląda. U Ciebie sytuację ratuje, że masz boczne ściany w sporej odległości od ekranu.
To akurat było robione o w miarę wczesnej porze, jeszcze szarówka była i okna niezasłonięte.
Za jakiś czas będzie niewielka "modyfikacja" sufitu i kasety, która niestety mocno światło odbija.

Henio,wiadomość już się rozniosła :mrgreen::-D
Aż taką imprezę robiliście? :D

No Panie kolego ładnie to wszystko wygląda, graty ;)
Twoja ścianka też niczego sobie, a biorąc pod uwagę, że to zrobione od początku do końca przez ciebie- SZACUN :)

Materiały testowe juz spakowane. ;)
Pozostaje zsynchronizowac kalendarze...
Udostępnię swojego outlooka i zapewnię transfer z lotniska :D

Będąc nieskromny zapytam? Coś Ty byś zrobił jakby mnie nie było..? Hahaha. Z pewnością nie układał klocków Primare ;)
Nieskromnie odpowiem- wtedy nie byłoby pewnie Naima u Ciebie :D

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Heniu wcześniej, albo później trafi się...kwestia czasu...A cd 32a warta grzechu :) Generalnie Primare wg mnie broni się cena jakość (choć najnowszego zestawu nie miałem okazji słuchać). Inaczej niż to jest w Marantzu w dwóch najwyżych zestawach... gdzie ceny to chyba już w kosmosie dziwią się skąd i dlaczego...

Ostatnia edycja:

Henry

Active member
Bez reklam
Loluś między CD22 a CD32 nie ma już takiej różnicy w brzmieniu, ale pasowałby bardziej do wzmaka.
A w nowej serii Primare niestety zaszalał z cenami, poza moim zasięgiem.
Kolejna sprawa, że w tym budżecie konkurencja mogłaby wypaść lepiej.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ja dawno temu porównywałem oba cdiki i jak dla mnie całościowo cały zestaw brzmiał lepiej w stosunku do niższego "brata" :) A więc sam cd też miał na to wpływ.. A 35 miałeś okazję słuchać?

Ostatnia edycja:

werf

Active member
Bez reklam
Heniu co, ty tam masz za centrala ? Nie myślałeś, aby in walla zasunąć na środek.

Henry

Active member
Bez reklam
Jeszcze ze starego zestawu- A225, ale daje radę ;)
In wall niestety odpada, bo centralnie środkiem idzie kanał przez który przeciągnięte są wszystkie kabelki (głośnikowe do sufitowych i do projektora).
Planuję wymienić na na R600 do serii, ale czekam na okazję, bo nie uśmiecha mi się płacić tyle co za frontową :)

Savron

Well-known member
Bez reklam
Panie HENRY, w Tv już mówili że "Henry" stworzył wątek. Ba, mało tego, o 8-45 czasu porannego, w niedziele !!!!, dostałem sms"a o tym! Panie, o 8-45 rano! W niedziele! Jeżeli nie był by to nasz wspólny dobry towarzysz z forum, który lubi biel, nie będę tutaj podawać niku:), to skończyło by się to wysłaniem do niego wyszkolonego i bezlitosnego Sicario. Nikt jeszcze mi tak brutalnie i boleśnie nie potraktował. Nikt.:) Nu może z wyjątkiem KR;) Ale , po przeczytaniu sms'a już był spokój i nirvana. Doczekałeś my się tego wątku.
Do rzeczy. Nie ma co dużo pisać. BRAWO, Panie Heniu! Brawo! Pozdrawiam od serca. Wszystko dopracowano i zrobiono na poziomie. Miód i malina.
P.S. Psa widzę, co zrobiłeś z kotką?

Henry

Active member
Bez reklam
A dziękuję :)

Ma się dobrze, co prawda z okazji wiosny pozbawiona została możności posiadania potomstwa (stąd to dziwne wdzianko nosiła po zabiegu), ale za to teraz ma nieograniczoną wolność "wsiowego" kotka i nie muszę sie martwić, że pewnego dnia zamiast jednego będę miał całe stadko ;)
swee.jpg

Bipo

Active member
Bez reklam
Uff to mi się upieklo.... :)
Piesek pełna uwaga co się dzieje wokół, a kot jak zwykle ma wy......e na wszystko... :)

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
Heniu, czynisz honory i robisz wpisy z wczorajszego dnia czy lepiej się nie narażać...? :D

Panie HENRY, w Tv już mówili że "Henry" stworzył wątek. Ba, mało tego, o 8-45 czasu porannego, w niedziele !!!!, dostałem sms"a o tym! Panie, o 8-45 rano! W niedziele! Jeżeli nie był by to nasz wspólny dobry towarzysz z forum, który lubi biel, nie będę tutaj podawać niku:), to skończyło by się to wysłaniem do niego wyszkolonego i bezlitosnego Sicario. Nikt jeszcze mi tak brutalnie i boleśnie nie potraktował. Nikt.:) Nu może z wyjątkiem KR:wink: Ale , po przeczytaniu sms'a już był spokój i nirvana. Doczekałeś my się tego wątku.
Do rzeczy. Nie ma co dużo pisać. BRAWO, Panie Heniu! Brawo! Pozdrawiam od serca. Wszystko dopracowano i zrobiono na poziomie. Miód i malina.
Ja mam licencje na budzenie Cię przed południem :D

Do góry