Gabat i Smartek dzieki.Smartek rozumiem ze na N obraz jest lepszy. To jakieś pocieszenie. Ja równez mam na tym kanale kilka fajnych seriali.Pozdrawiam i Wesołych świąt!!! I oczywiscie obrazu jak z MGM 
grzesiek654 napisał:tak przejżałem tą ramówkę MGM i się zastanawiam, czemu jest aż tyle powtórek, podobno MGM ma ok 1000 filmów w Hd, skoro to są ich filmy to za emisję chyba nic nie muszą nikomu płacic a w kółko dają to samo, dziwi mnie też czemu do tej pory nie puścili ani jednego Bonda, terminatora czy Rockiego, Rocky to stary film, leciał wiele razy w tv ale w hd na pewno każdy by chętnie obejżał, a poza tym mogło by być obok starszych filmów też trochę nowszych
Robert71 napisał:Też sie nad tym zastanawiam, Może stopniują napięcie ? choć przyznam że oferta filmowa jest bogata w DOBRE kino, to drugi miesiąc puszczania tego samego (np "Wsciekły byk") to przegięcie
Może Stargate jakiś (SG-1, Atlantis) ? - myślę, że po ogłoszeniu jego emisji wzrosła by liczba abonentów N o fanatyków tego serialu
Robert
arsenal napisał:Poczekaj aż na Comedy Central pojawi sie serial Scubs. Będzie fajnie![]()
Ale to dopiero w marcu.
Telewizje skierowane do Polaków doszły do jakiegoś chorego wniosku, że od stycznia do marca nikt telewizji nie oglądai można walić powtórki. A USA? W Stanach własnie rozpoczął się 6 sezon "24". Co prawda kazdy torrent user już widział pierwsze 4 odcinki o napięciu, że tak powiem "Nuklearnym"ale jednak. Nowy rok powinien oznaczać nowości w tv.Przynajmniej AXN się wyłamał z LOST3.