MGM HD - czyżbym był pieniaczem
Nie widzę jakości HD na kanale MGM w ence
1. Obiecywano kanał filmowy jakość HDTV
2. Ja widzę filmy o jakości DVD
3. Na tym forum nikt nie popiera mojego pogladu, a część dyskutantów radzi mi kupić porządny telewizor lub okulary
4. Mój brat patrząc na mój Tv uważa, że nie mam racji, że jest HD
5. Niektórzy dyskutanci uważają że moze tak byś "ze starych filmów"
6 uważam zez filmu 35 mmm lub 70 mmm jak się zrobi jakość DVD to sie ma DVD a jak HD
CZUJĘ się jak człowiek, który widzi marynarkę zieloną a wszyscy mu mówia że ma czerwoną
Jaka jest prawda, ja widzę na Discovery HD czy nSport pojedyncze włosy na głowie lub pojedyncze listki drzewa. Na MGM to malunki jak z kreskówki.
NA TYM SAMYM telewizorze, a mam dwa jeden 42"Panasonic HD Ready a drugi 40" LCD FullHD
Sorry za zamieszanie ale chciałbym to wyjaśnić
1. Obiecywano kanał filmowy jakość HDTV
2. Ja widzę filmy o jakości DVD
3. Na tym forum nikt nie popiera mojego pogladu, a część dyskutantów radzi mi kupić porządny telewizor lub okulary
4. Mój brat patrząc na mój Tv uważa, że nie mam racji, że jest HD
5. Niektórzy dyskutanci uważają że moze tak byś "ze starych filmów"
6 uważam zez filmu 35 mmm lub 70 mmm jak się zrobi jakość DVD to sie ma DVD a jak HD
CZUJĘ się jak człowiek, który widzi marynarkę zieloną a wszyscy mu mówia że ma czerwoną

Jaka jest prawda, ja widzę na Discovery HD czy nSport pojedyncze włosy na głowie lub pojedyncze listki drzewa. Na MGM to malunki jak z kreskówki.
NA TYM SAMYM telewizorze, a mam dwa jeden 42"Panasonic HD Ready a drugi 40" LCD FullHD
Sorry za zamieszanie ale chciałbym to wyjaśnić