Oczywiście, że pomogłeś dziękuję Ci bardzo.
1. Wszystko ładnie pięknie, ale jest mały problem. Tak jakby pilot tracił pamięc. Tzn mam już ustawienia na włączenie nbox, kina pod nbox czyli "tv" oraz Telewizor samsung na wyjscie Component.
2. Teraz ustawiam podobnie cyfre:
Telewizor wyjscie HDMI, kino wyjscie "Line" oraz oczywiście włączenie cyfry +.
3. Ustawianie kablówki (bez dekodera) Rowniez ustawienia telewizora, wyjście TV, kino domowe wyjscie "LINE".
Wszystko jest ok, ale pilot zapamiętuje tylko wyjścia kina domowego, a urządzeń tylko te ostatnie oglądane. Czyli włączam na pilocie oglądanie telewizji 2 (w moim przypadku jest to NBOX) Ustawia mi sie kino pod ten nbox ale wyjscie w telewizorze na kablówkę, więc wciskam HELP i podpowiadam, że telewizor oczywiście się włączył, kino również, Nbox tak samo, ale poprawiam mu, że telewizor ma przeskoczyc na component. Ok naprawione. Wyłączam cały system, włączam spowrotem na Nbox i jest OK wszystko
Teraz wyłączam wszystko i włączam na oglądanie kablówki. Pilot nastawia kino pod kablówkę (czyli LINE) Ale telewizor włącza się na component czyli to ostatnie oglądane. Tak jest cały czas w kółko.
Oczywiście w programie Remote software ustawiałem tak jak prosiłeś i wyjścia też dokładnie wskazywałem.
Co robię źle?
Może pomógłbyś mi na gg: 1940569
Pozdrawiam.