Co do zakupu w Euro-AGD to raty 0% są z reguły przy zakupie z ubezpieczeniem, co znacznie podnosi cenę kredytu.Ja próbowałem zakupić lg47lm660 i raty bez ubezpieczenia zaproponowano mi na max.6 miesięcy.Proponuję przeczytaj na forum dział "Gdzie kupić?" wątek o Euro-AGD.Ja ze swej strony polecam sklep Neo-24 ,w którym raty są najniżej oprocentowane.Porównaj na "Skąpcu".Przy 20 ratach kupisz lg42lm660 za ok3300 a ET5E za ok.2950.Nie rozumiem też dlaczego piszesz początkowo o LG42LM660 a porównujesz z ceną LG42LM670, który jest o ok.300 zł. droższy.Chyba ,że zależy ci na tej srebrnej ramce na dole TV.Naprwdę nie warto za to dopłacać takiej kasy.Ja osobiście sklepy stacjonarne traktuję jako miejsce do obejrzenia w "realu" i do testów, a kupuję w sprawdzonych sklepach internetowych.W Neo-24 masz w Warszawie Punkt Odbioru Osobistego , do którego TV dowiozą obecnie za 0zł ,własnym transportem Neo-24 i będziesz mógł go obejrzeć.Ja tak kupiłem w Łodzi kilka produktów RTV i AGD i jestem zadowolony.