Pojechałem dziś do Neonetu z zamiarem kupna 620s. Akurat była dostawa do sklepu i wynosili TV LG. Więc się ucieszyłem, że zdobędę nierozpakowywany model. Niestety okazało się, że akurat 620s już jest zamówiony, na dodatek nie mają na stanie wi-fi i pilota... ach te sklepy.
Próbowali mnie przekonać do 615s za taką samą cenę jak 620s z dodatkami
Ale potestowałem ten model 615s i muszę przyznać, że w tych pogłoskach o wyświetlaniu szarego i zielonego jest trochę prawdy - rzeczywiście na tych kolorach można się dopatrzyć jakiś pionowych smug, pasków, nierównomiernego podświetlenia... Na innych kolorach tego nie widać. Niestety nie można było zobaczyć jakiegoś meczu ale wydaje mi się, że nie powinno to przeszkadzać podczas normalnego oglądania TV. Z drugiej strony warunki w domu bedą całkiem inne...
Efekty 3D bardzo fajne ale trzeba oglądać z min 2m, przy 42 calach.
Przekonywali mnie też do Samsunga 6100, bo tych jakoś ludzie nie wykupują masowo.
Próbowali mnie przekonać do 615s za taką samą cenę jak 620s z dodatkami
Ale potestowałem ten model 615s i muszę przyznać, że w tych pogłoskach o wyświetlaniu szarego i zielonego jest trochę prawdy - rzeczywiście na tych kolorach można się dopatrzyć jakiś pionowych smug, pasków, nierównomiernego podświetlenia... Na innych kolorach tego nie widać. Niestety nie można było zobaczyć jakiegoś meczu ale wydaje mi się, że nie powinno to przeszkadzać podczas normalnego oglądania TV. Z drugiej strony warunki w domu bedą całkiem inne...
Efekty 3D bardzo fajne ale trzeba oglądać z min 2m, przy 42 calach.
Przekonywali mnie też do Samsunga 6100, bo tych jakoś ludzie nie wykupują masowo.
Ostatnia edycja: