Little Big Planet !!! Jazdeczka! :-))))))

polx

New member
zalożylem sobie konta na inne regiony i też nie pomaga. po sciagnieciu nowego stroju dalej nie pojawia sie on w MY COSTIUMES.
a może trzeba zainstalować jakiś płatny dodatek, aby ubranka działały?

dienekes' shade

New member
Ubranka muszą być w wersji odpowiadającej grze. Innymi słowy, jeśli Twoja LBP pochodzi ze Stansów, w tamtejszym sklepie powinieneś nabyć dodatki, zaś jeśli masz wersję PAL, graty kupuj w europejskich PS Store. Co do azjatyckich wersji, regułę stosuj odpowiednio ;)

Konto nie ma nic do rzeczy.

benk07

New member
Panowie, amatorskie pytanie bo dopiero zaczynam LBP.
Jak druga osoba w jakiś momentach (na kanapie z drugim padem, nie on-line) pomaga w grze, ale tylko chwilowo i potem chcę wyłączyć kontroler/drugiego szmaciaka (bo muszę grać dalej samemu) to można jakoś to zrobić bez wyłączenia systemu?

Gra jest przeurocza:grin:

jarwlos

New member
Obecnie w trybie offline jestem na The Canyons. Ale zarzuciłem go na jakiś czas, bo strasznie mi się spodobało granie w levele stworzone przez innych użytkowników. Musze napisać, ze niektórzy to mają łeb do wymyślania plansz :)

Bambolo82

Banned
Uwaga na stronie Sony Wonder można wygenerować darmowy kod do pobrania DLC dla LBP LittleBigPlanet™: Norse Mythology Pack!!!

Trzeba dziś wejść na stronkę: http://www.us.playstation.com/sonywondergames/default.aspx, a następnie kliknąć "REDEEM". Potem wejść do PS Store i sćiągnąć te darmowe DLC.

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

keisfot

New member
Bambolo82 napisał:
Uwaga na stronie Sony Wonder można wygenerować darmowy kod do pobrania DLC dla LBP LittleBigPlanet™: Norse Mythology Pack!!!

Trzeba dziś wejść na stronkę: http://www.us.playstation.com/sonywondergames/default.aspx, a następnie kliknąć "REDEEM". Potem wejść do PS Store i sćiągnąć te darmowe DLC.

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:[

Dzieki za info :D

Traper2000

New member
Panowie, a znacie jakąś dobrą sprawdzoną stronkę z rankingiem najlepszych leveli online dla LBP? Wyszukiwanie w LBP trochę mija się z celem bo często level z 5* jest do kitu. Niedawno wpadł mi oko autor jackofcourse ze swoimi lewelasami ale innych dobrych ciężko znaleźć.
Pozdr...
A tak BTW to uparłem się na NO LIVES LOST i tak pozostał mi tylko ostatni level... nawet "porąbane" koło udało się przejść za 100-tnym razem (a przyznam że gracz ze mnie raczej cienki i nie tak młody ;-))

Do góry