Little Big Planet !!! Jazdeczka! :-))))))

debeef

New member
Bez reklam
Zupełnie niespodziewanie wciągnął mnie kurzący się od dłuższego czasu LBP...zrobiłem nawet własny levelik i gra ta na chwilę nawet wyparła PES 2010!!!

Masta_J

Active member
Bez reklam
U mnie ta gra wraca jak wpadają znajomi i gramy we 3 z kanapy (jeszcze nie dorobiłem się 4 pada więc jedna osoba kibicuje).
Od progu słyszę tylko włączaj LBP :cool:

Pozdrawiam,

sonic01

New member
Koledzy mam prośbę, po długich bojach moje córeczki stworzyły już dwa pierwsze levele o nazwach :
my levels KJ
RJ_romario

Byłbym wdzięczny jakbyście te levele odwiedzili i wypróbowali, córeczki będą wniebowzięte.
Pozdrawiam.

debeef

New member
Bez reklam
W niedzielę przejdę i ocenię...mój pierwszy...przyznaję nie najwyższych lotów poziom nazywa się Our first też można zobaczyć...jutro wypuszczę drugi...lepszy:)

sonic01

New member
Czy można jakoś do LBP wsadzić swoje zdjęcia i użyć jako tło do nowego levelu, pytam bo córka coś gdzieś wyczytała i teraz mnie męczy ?

debeef

New member
Bez reklam
Zrobiłem właśnie trzeci level nazywa się LADDER jeśli możecie dajcie serduszka mnie i moim levelom:) Na tym ostatnim można sie zaopatrzyć w wielką liczbę itemów, a nawet złapać jakiegoś trophy i dużą ilość pkt...polecam:)

gadulinho

New member
Bez reklam
Wszedłem wczoraj do PS Store w dział LBP -> Level Kits. Pare było darmowych to pobrałem, jeden już kiedys kupiłem, ale nie było nowych etapów. Czy poza MGS4 i Piratami, któryś z dodatków zawiera nowe mapy ?

Rufi-PS3

New member
Koledzy mam prośbę, po długich bojach moje córeczki stworzyły już dwa pierwsze levele o nazwach :
my levels KJ
RJ_romario

Byłbym wdzięczny jakbyście te levele odwiedzili i wypróbowali, córeczki będą wniebowzięte.
Pozdrawiam.

Zrobiłem właśnie trzeci level nazywa się LADDER jeśli możecie dajcie serduszka mnie i moim levelom:) Na tym ostatnim można sie zaopatrzyć w wielką liczbę itemów, a nawet złapać jakiegoś trophy i dużą ilość pkt...polecam:)

Wasze levele już sprawdziłem i osercowałem, liczę na to samo :D.

Mam problem z pucharkiem Expert Creator, przeszedłem wszystkie tutoriale itd ale trophy nie wpada:confused:.

Ostatnia edycja:

debeef

New member
Bez reklam
dzięki...dzisiaj instaluje linksysa wag120N, wtedy odzyskam net do PS3 i osercuję kogo trzeba:)
Co do expert creatora to chodzi nie tylko o podstawowy zestaw tutorialowy, ale o wszystkie tutoriale do wszystkich przedmiotów...jest co robić...

Rufi-PS3

New member
dzięki...dzisiaj instaluje linksysa wag120N, wtedy odzyskam net do PS3 i osercuję kogo trzeba:)
Co do expert creatora to chodzi nie tylko o podstawowy zestaw tutorialowy, ale o wszystkie tutoriale do wszystkich przedmiotów...jest co robić...

Tak wiem, chodzi Ci o te pytajniki na przedmiotach, to też zrobiłem i dalej nie wpada.

Edit: Przy paru dałem skip, pewnie dlatego nie uznało mi trophy. Żeby przejść tutorial od nowa musze mieć save'a? :hmm:

Ostatnia edycja:
Do góry