Nagrywarkę mam jużo dłuższego czasu. Dopiero ostatnio nagrywałem płyty (poprzednio korzystałem wyłącznie z hd) ale:
- po nagraniu materiału z hd z ustawionymi rodziałami ten podział na rozdziały mi ginie na płycie tak jak gdyby nie byłyustawione , spotkał się ktoś z takim efektem ???
- czy można nagrywać z kamery cyfrowej bezpośrednio na płytę, bez pośrednictwa HD ???? Instrukcja wydawła mi się niejednoznaczna, ale mi się nie udało zawsze nagrywa na HD
Dla mnie jest w tej nagrywarce też irytująca rzeczą jest brak możliwości stworzenia folderów dla nagranych filmow. Nie mogę sobie pogrupować filmów np. bajek, tych z kamery, czy przegranych ze starych VHS w oddzielnych folderach. Szukałem w instrukcji ale nie znalazłem takiej możliwości, występuje ona natomiast dla MP3 i JPG dla nich katalogi tworzyć można.
Czy w nowszych nagrywarkach LG albo nagrywarkach innych producentów takie możliwości grupowania filmów w utworzonych samemu folderach istnieją ???
Czy ostatnio ktoś z was dowiadywał się czy będzie upgrade oprogramowania ??????
Irytujace jest tez to, że JPG wrzuconych z aparatu nie można nagrać na płyty (rozumiem Divx ale JPG to chyba żadne zabezpieczenie antypirackie, a myślę, z to tylko kwestia oprogramowania)