trochę doświadczeń z nagrywaniem dvd w rh278h. Mam coraz więcej uwag co do nagrywarki LG. Jednak traktujcie to jako uwagi amatora. Na DVD TDK -R w trybie Fast, występują prawie zawsze błędy na innych odtwarzaczach (stacjonarnych i PC) . Na +R i +RW jest już troche lepiej, ale też mam zastrzeżenia. Gdy nagrywam film w którym wcześniej nie usuwałem części, jest ok. lecz z filmami po takiej edycji już jest inacze - wydaje mi się, że płyty wypalane są w osobnych ścieżkach, a nie jako jedna. Może to jest jednak wada mojego egz. a może oprogramowania. Z podobnym problemem spotkałem sie na PC , po uaktualnieniu sterownika dla wypalarki wszystko się poprawiło. Więc może ktoś wie gdzie można ściągnąć nowszy soft. Na stronach LG nie ma co szukać, Na pl wprawdzie ten model istnieje w opisie ale wsparcie techniczne już nie, na .com jeszcze ciekawiej.
zastanawiam się też nad pewnymi ograniczeniami, które chyba firmy sztucznie wstawiają. np. kopiowanie z usb czy przez DV na hdd i w drugą stronę. Może ktoś już to programowo "złamał" ?. Ideałem by było FTP ale od czasów Kiss'a to już marzenie.
zastanawiam się też nad pewnymi ograniczeniami, które chyba firmy sztucznie wstawiają. np. kopiowanie z usb czy przez DV na hdd i w drugą stronę. Może ktoś już to programowo "złamał" ?. Ideałem by było FTP ale od czasów Kiss'a to już marzenie.