Kalibracja
Tak id kiki
Kto ci użyczył danych do kalibracji? KIKI czy gdzieś z netu ?
Tak id kiki
Kto ci użyczył danych do kalibracji? KIKI czy gdzieś z netu ?
Ty znowu z tymi samochodami, było wiele razy, przykład do bani. Poszukasz, znajdziesz.
Słowna agresja? A to niby gdzie?
Sam przyznałeś, że jesteś sfrustrowany, nie wylewaj tej frustracji na nas bo nie masz 1K na kalibrację, oglądaj to co masz i się ciesz ale z innych idiotów nie rób!
Powtarzam, przykład z bani, obalany wielokrotnie w literaturze fachowej, po co walczysz z wiatrakami?Przykład bardzo dobry.
Wtedy TV byłby na dzień dobry droższy o kalibrację, czyli nie kosztowałby załóżmy 10k tylko od razu 11k, poważnie uważasz, że wtedy byłoby lepiej?Teraz widać, że niezależnie od ceny TV problem jakości obrazu jest taki sam. Nie było by tu nic nadzwyczajnego gdyby w ofercie sprzedawców była fabryczna prawdziwa profesjonalna kalibracja ale tak nie jest.
Ciebie ok, ale, że powinna każdego? No stary...Ta sytuacja mnie frustruje i powinna każdego.
Wskaż gdzie ja napisałem, że Ciebie nie stać na kalibrację? Po to tak przekręcasz fakty?Miło też by było jak byś nie komentował kogo na co stać bo cię braknie przy mnie nawet na "waciki", mogę mieć wszystko.
Wskaż gdzie kogoś nazwałem idiotą? Widzisz rzeczy, których nie ma i których nie napisano, dopowiadasz od siebie jakieś dziwne fakty, które dodatkowo przekręcasz - bardzo ciężko z kimś takim rozmawiać, może dlatego ta elita nawet nie próbuje...Ale przez to patrzę na wydawanie pieniędzy z rozsądkiem. O ile pamiętam co mi napisał KIKI nie obrażaj innych nazywając idiotami!!! może sam nim jesteś ale nie inni. Nie chcą wchodzić w taką dyskusje i wolą to przemilczeć aby "elite" forum nie obrazić śmiałością wypowiedzenia swoje zdania.
Napisz proszę na PW , dostaniesz info dla niebieskich.