nie moge sprawdzic mam podlaczona tylko n , naziemna mi nie potrzebnaA moze dodali hbbtv jak masz mozliwosc to sprawdz
nie moge sprawdzic mam podlaczona tylko n , naziemna mi nie potrzebnaA moze dodali hbbtv jak masz mozliwosc to sprawdz
jest nowa wersja oprogramowania 05.12.05 tv sam wykryl na stronie lg jeszcze go nie ma
na pierwszy rzut oka nic nie dodal ani zmienil
Dobrze napisałeś,że "podobno"bo to co miałem włączone to nadal mam.Chodzi o nagrywanie i MbbTV.Można też,jak komu nie pasuje wrócić do poprzedniej wersji.Podobno zablokowali część opcji w menu serwisowym ( PVR i THX i jeszcze jakieś ). Ja mam akurat model 579S więc mi to nie robi, ale jak ktoś miał 570S i odblokował sobie np. nagrywanie na HDD to po tej aktualizacji już nie będzie miał tej opcji do wyboru.
Listę okładało już na Ver.05.11.08 dla providera C+ tylko musi być ustawiony kraj Polska.udało się komuś aby po przeskanowaniu telewizor ułożył listę wg. providera czyfra+ lub POLSAT ?
Dobrze napisałeś,że "podobno"bo to co miałem włączone to nadal mam.Chodzi o nagrywanie i MbbTV.Można też,jak komu nie pasuje wrócić do poprzedniej wersji.
Pozdrawiam.
Czyli co odblokowali mozliwosc nagrywania i uaktywnili hbbtv ?
Wiem że zaczął działać serwis Gazeta.pl w poprzedniej wersji nie działał może tylko to zmienili, a gdzie ten tvn player i hbo GO eh :/.
Bez powrotu do ustawień fabrycznych w Menu serwisowym i ustawieniu w Menu użytkownika kraj Polska nie działa MbbTV.Pozostała nadal możliwość nagrywania.To tyle co zauważyłem na obecną chwilę.Czyli co odblokowali mozliwosc nagrywania i uaktywnili hbbtv ?
Dobrze napisałeś,że "podobno"bo to co miałem włączone to nadal mam.Chodzi o nagrywanie i MbbTV.Można też,jak komu nie pasuje wrócić do poprzedniej wersji.
Pozdrawiam.
U mnie po aktualizacji nowego softu zablokowali możliwość nagrywania, nie mogę wejść w menu serwisowe z options tools 3 ...... jak przywrócić poprzedniego softa- próbowałem przez USB odrzuca starsze oprogramowanieBez powrotu do ustawień fabrycznych w Menu serwisowym i ustawieniu w Menu użytkownika kraj Polska nie działa MbbTV.Pozostała nadal możliwość nagrywania.To tyle co zauważyłem na obecną chwilę.
Pozdrawiam.
UWAGA UWAGA UWAGA sposób na powrót do poprzedniej wersji firmware wejść w USTAWIENIA:OPCJE i naciśnij 9 siedem razy i tv się wyłączy i włączy i mamy poprzednią wersje ten sposób przełącza między dwoma firmware jeśli zrobi się to ponownie wróci do najnowszej wersji firmware
wypróbowałem działa usunąłem najnowszą aktualizację i powrotem ją przywróciłem żeby jeszcze wten sposób można było wejść w menu serwisowe
U mnie niestety ale nie działa,i lipa.Mówisz i masz
hdtv.com.pl/forum/lg/66693-lg-cinema-3d-telewizor-lg-lw570s-wszystko-o-serii-lw-570s-157.html
(niestety nie mogę jeszcze linkować z powodu ograniczeń forum więc proszę o skopiowanie i wklejenie w pasek adresu przeglądarki lub przeczytanie poniższego tekstu)
W następnych postach po tej powyższej wypowiedzi ktoś testował i napisał:
Testujcie i informujcie czy teraz to działa
U mnie niestety ale nie działa,i lipa.
o
...pragniemy poinformować, że urzadzenie nie posiada funkcji DVR...