Łączę się w bólu bo odniosłem te same wrażenie po zakupie - miałem wczesniej SONY z serii EX500 i stwierdziłem z przerażeniem że za fanaberię 3D poświęciłem doskonałą jakość 2D dla jakiejś pstrej kaszanki... Na dzien dobry wyłaczyłem działanie EKO i zmieniłem barwy na zimne bo te ciepłe strasznie trąciły żółciami i brązami. Teraz rzekłbym "jest akceptowalnie", ale jak ciebie dziwi mnie ten rozrzut: niby zastosowane te same ustawienia a zależnie od kanału i programu jest albo doskonale, albo nasycone zielenią, albo za agresywnie nasycone kolorami (to na dziecięcych animacjach). Z kolei jesli puszczam coś z PLEX to zawsze jest OK?! Czy tu jest jakiś czujnik światła regulowany poza ECO? bo odnoszę wrażenie,ze tu tkwi przyczyna. na razie odpusciłem, ale te propozycje ustawień na tym wątku ktore przywołano są chyba naprawdę najlepszą opcją...Witam
Moim problemem jest ustawienie optymalnych parametrów obrazu. Do tej pory miałem kilka telewizorów w różnych technologiach i nigdy nie miałem takich problemów jak z tym TV. Sprzedałem plazme Samsunga 50b550 i lcd 32b450 i tam niezależnie od pory dnia oraz kanału obraz nawet na ustawieniach standardowych był jak najbardziej do zaakceptowania. A z tym TV zonk...,.
po ponad miesiącu i ja dostałem przesyłkę
napęd rewelacja, wd tv live i dvd na allegro, idealnie czyta mkv po sieci, w końcu mam dts-hd
mam pytanie gdzie ten kod na filmbox powinno się wpisać? w tv żadnej takiej zakładki nie mam
koszmar z przyznawaniem tej nagrodyA ja czekam juz ponad 2 miesiące i nic
Cały czas odpisują że mam być cierpliwy :fool:
koszmar z przyznawaniem tej nagrody
dostałeś już może jakiegoś obrazkowego mejla, że nagroda została przyznana?
u mnie po takim "obrazku" kolejne 2 tyg i email z obrazkiem, nagroda zostanie wysłana w ciągu 10 dni i tak się stało
edytor listy kanałów by Jlevi
Download setup.exe from Sendspace.com - send big files the easy way
ten setup nie działa
Download TllEdit5.0.exe from Sendspace.com - send big files the easy way
tu jest poprawiony