Witam! Ja mam 42LW570S z wbudowanym tunerem sat (wiec powinien brać więcej prądu niż 42LW5500) i mierzyłem pobór prądu.Na ustawieniach THX bierze mi 75W.Jeżeli się ustawi się dużo większą jasność to pobór oczywiście rośnie.Ale mi odpowiadają ustawienia THX i jestem bardzo zadowolony z tego małego poboru prądu tym bardziej że u mnie też TV "chodzi" cały dzieńMam kilka pytań dotyczących tej serii , co to jest za nowy typ WL5590??
Po drugie jakie jest zużycie prądu przy dobrych ustawieniach obrazu dla 42" a jakie dla 47"-przy czym pobór mocy jest dosyć ważnym czynnikiem ( w tej chwili mam plazmę Panasonica 42" która potrafi grać do 18 -20 godzin dziennie ) muszę mieć coś mniej prądożernego do pokoju telewizyjnego.
Witam
Używam telewizora od kilku miesięcy i ogólnie jestem zadowolony ale mam pytanie
Czy podłączał ktoś dysk twardy pow 750GB do niego? Bo mój 750GB działa a 1 TB niestety nie.
Zastanawiam się nad podłączeniem kablówki ASTER sygnału cyfrowego czy możliwy jest odbiór bez dekodera, telewizor posiada zintegrowany tuner kablowej telewizji cyfrowej.
Witam
Używam telewizora od kilku miesięcy i ogólnie jestem zadowolony ale mam pytanie
Czy podłączał ktoś dysk twardy pow 750GB do niego? Bo mój 750GB działa a 1 TB niestety nie.
Zastanawiam się nad podłączeniem kablówki ASTER sygnału cyfrowego czy możliwy jest odbiór bez dekodera, telewizor posiada zintegrowany tuner kablowej telewizji cyfrowej.