VGA - czyli zwykłym monitorowym (d-sub 14pin)
dzieki,pozdrawiam
VGA - czyli zwykłym monitorowym (d-sub 14pin)
Najlepiej do gniazda sieciowego - 230V.a jeszcze jedo pytanie ten kabel VGA w tv pod jakie wejscie najlepiej podłaczyc? RGB, EURO ?
Trzeba chyba ustawić głośniki TV na WYŁ.Mam ten telewizor od dzisiaj i mam problem z podłączeniem go do głośników Logitech Z-5500 kablem optycznym. Podłączyłem kabel, w ustawieniach tv jest wyjście PCM albo auto do ustawienia( nie działa to i to). Kabel świeci, ale głośniki nie widzą podłączenia, kabel i logitech działają na pewno, testowane z PS3. Trzeba coś jeszcze w ustawienaich przestawić?
Ten film po ściągnięciu powinien być scalony jezeli jest to problemem jest ilość klatek /swie ktos dlaczego tv nie odczytuje formatu 3d mini hd? sciagnełem film w tym formacie i po wcisnieciu play pokazuje sie komunikat ze format pliku nieznany.
Czy oglądając filmy z napisami nie macie problemów z synchronizacją napisów? U mnie po chwili oglądania napisy przyspieszają napisał:u mnie tez nie albo przyspieszaja albo sa wolniej dlatego wole sciagac z lektorem
kiedy w trakcie filmu wejde w menu wideo to jest opcja synchronizacja ale nie moge trafic z tymi napisami czy plus czy minus