jaskol napisał:Jakie dyski przenośne używacie ?
Newion napisał:Ja używam (a raczej nie używam) Samsung 3,5 cala, 250 GB Sata w kieszeni USG. Nie używam bo nie działa z BD390.
skip300 napisał:w sklepie nie dla idiotów jest na promocji toshibka 500 2,5'' za 349 zł bardzo fajnie działa z BD390 sa tez tańsze
na divxach xvidach napisy smigaja az milo mkv narazie kicha moze sie polepszy ale kiedy lg zmiloj sieadam6150 napisał:Napisz proszę jak sobie ta 390-tka radzi z literkami w formacie txt na divixach i mkv-kach
Czy coś już wiadomo???TeTomi napisał:Witajcie..
...
Mam pytanie do posiadaczy BD390 - nie znalazłem w instrukcji ani nigdzie indziej:
Czy ten sprzęcik ma regulacje opóźnień głośników? W sensie wszystkie naraz lub każdy osobno ale z zakresem przynajmniej 0-100ms.
Mam TV Samsung 37B650 i tam jest lag obrazu ~100ms. No i jest problem bo nie mam amplitunera żadnego.
Pozdrawiam
TeTomi
szybal napisał:Po podłączeniu pendraiva do usb udało mi się obejrzeć film dvd na nim nagrany,następnego dnia niestety postanowiłem zrobić uaktualnienie co prawdopodobnie jest przyczyną tego że bd 390 nie chce czytać już żzdnego filmu z pendraiva pojawia się komunikat-BRAK WSPARCIA DLA TEGO AUDIO KODEKA- Nic się nie da zrobić wserwisie nie wiedzą co jest musze wysłać do naprawy co trwa i trwa ,może ktoś jest w stanie mi pomóc 888-24-22-02 Artur
georg123 napisał:Witam
zrób aktualizację softem poprzednim (BD.8.08.49), mnie pomogło - miałem to samo.
podaj swoje gg - prześlę Ci linka do niego. Nie mogę dodawać linków.
powodzenia
jak już ściągniesz ten soft, nagraj go na płytkę dvd/cd i i powinna Ci się pokazać opcja aktualizacji.
szybal napisał:Nie mam gg podam e-mail szybal@op.pl bardzo proszę o ten link,dzięki