Mam w chacie oprócz LM 660 drugiego LG LE 5300 i sobie porównuję:
Matowość matrycy - wygrywa LE 5300
Podświetlanie/równomierność - LM 660
Design - LM660, bez tej ramki od przodu robi niesamowite wrażenie
Sygnał SD kablówka - LM660, choś wszystko zależy od sygnału programu ,np TELE 5 to taka kicha że prawie nie idzie oglądać , a tvn miodzio
Filmiki AVI - LE 5300 ( nie poprawili rozjeżdżania się napisów TXT w filmach z 23.976 klatek na sekundę, ratuje wklejenie w pierwszą linijkę {1}{1}23.976 )
Filmiki RMVB nie działają, w LE5300 zmieniam końcówkę z rmvb na avi i chodzą , w LM 660 nie da rady
Jak macie pliki z dziwnymi rozszerzeniami do wrzućcie na serwer, dajcie linka to potestuję, JEST TV ALE NIE MAM KINA DOMOWEGO ANI BR
Dodatkowy pilot Magic - w zasadzie niezbędny i to nie tylko do internetu.Ale kształt to bardzo dyskusyjny element bo: w dłoni leży idealnie , ale żeby leżał "normalnie" na stole to prawie niemożliwe - ciągle się wywraca, wystarczy lekkie dotknięcie stołu
, strzałka na tv potrafi być w innym miejscu niż skierujemy pilota
Internet mam 6,00Mb/s, przeglądarka jest "pełna" ale obsługuje tylko flash 10.0 nie robiłem aktualizacji oprogramowania, mam 03.03.18. IPLa śmiga że hey, ale próbowałem oglądać sport np. ze stronki meczyki.pl oraz innych/podobnych "online" i są duże problemy : wolno wczytuje, często wiesza i nie można rozciągnąć na cały ekran
.Muszę zapytać w kablówce czy można zwiększyć łącze do testowania np.na 1-2 dni.
YTube nie testowałem jeszcze.
Funkcja ECO dla mnie porażka - za bardzo ściemnia obraz,
True Motion jest już regulacja
InputLag - nie mam jak sprawdzić
3D - nie poszły mi takie filmiki z chomika:
3D+sbs+NASCAR+RaceBuddy3D.avi
The 3D Samurai Demo Reel 2 (Anaglyph)_(FullHD).avi
i dalej testuję ...........
Podstawka jest plastikowa i czarna, choć w prospektach pokazują niby szarą
PVR - próbowałem podpiąć PENDRIVE od 1do 32GB ,zmieniałem formaty na exFat, NTFS, FAt - nie działa
Niby musi być HDD i min 40gb. Ale znalazłem na innym forum jak "przerobić" PENa na HDD :
http://www.hal.trzepak.net/faq/winxp/bootzpena.htm
Może ktoś ma PENa 64gb to może spróbować.
W razie dodatkowych pytań "dzwońcie" ,idę cieszyć się dalej TV