według mnie sprawa jest oczywista. Mają klientów w d...e i nie zależy im na sprzedaży nowych modeli 2012, kiedy mają zawalone magazyny modelami 2011. Najśmieszniejsze jest to, że ludzie w Polsce już kupują TV z 2012 a polska strona LG śpi - więcej dowiadujemy się z zagranicznych serwisów niż od nich za to później wszyscy są zdziwieni, że Samsung sprzedał w 2011 tyle procent a LG mniej o np 10% ciekawe czemu ?:fool:Dlaczego na stronie LG Polska nie można zasięgnąć żadnych informacji na temat nowej serii telewizorów na rok 2012 ? Albo ja nie mogę poszukać albo firma LG ma klientów gdzieś.
Napisałem nawet maila do LG w tej sprawie i dostałem taką odpowiedź:według mnie sprawa jest oczywista. Mają klientów w d...e i nie zależy im na sprzedaży nowych modeli 2012, kiedy mają zawalone magazyny modelami 2011. Najśmieszniejsze jest to, że ludzie w Polsce już kupują TV z 2012 a polska strona LG śpi - więcej dowiadujemy się z zagranicznych serwisów niż od nich za to później wszyscy są zdziwieni, że Samsung sprzedał w 2011 tyle procent a LG mniej o np 10% ciekawe czemu ?:fool:
No rzeczywiście jest !!!zadziałało bo już jest na stronie ale jeszcze nie w całości po polsku.
też "kupiłem" i co? anulacja zamówienia - sklep OLEOLE. Tłumaczą się brakiem towaru, ale wydaje mi się, że ktoś zrobił byka i dał cenę na 42LM660s z modelu 620s. Mam na wszystko print screeny...
ale dziadostwo!!!
też "kupiłem" i co? anulacja zamówienia - sklep OLEOLE. Tłumaczą się brakiem towaru, ale wydaje mi się, że ktoś zrobił byka i dał cenę na 42LM660s z modelu 620s. Mam na wszystko print screeny...
ale dziadostwo!!!
na dodatek towar był dostępny jeszcze dzisiaj tylko, że za 3899zł...
Ja zamówiłem telewizor w poniedziałek wieczorem (bo tak gdzieś się pojawiła promocja), i wziąłem zapłata przy odbiorze. Telewizor dostałem dzisiaj przywieziony przez panów z RtvEuroAgd Jak na razie to moge powiedzieć, że dodatkowo do 4 par okularów 3d, w kartonie z telewizorem były nakładki z klipsem na szkła korekcyjne (nigdzie o tym nie pisali - nawet na kartonie nie ma takiej informacji)
Czyli ja jestem pierwszy co dostał telewizor na forum
Jeszcze jedna rzecz którą zauważyłem, a nie byłem pewien. W smart tv nie ma ikony do przeglądarki, powinna być o nazwie Internet, ale ja przynajmniej jej nigdzie nie widzę. Więc czekam jak ktoś dostanie ten telewizor i się wypowie na ten temat