To ze pisze na tym forum o zakupie tv to wg ciebie oznacza ze to moje cale życie??? Hehehehe Ale ty masz pojęcie.... Nie znasz mnie a oceniasz tu na forum po tym co pisze???/!!!!
Chociaż jak pomyślę to za TV dałem niecałe trzy,a za okap kuchenny 2x tyle ( taki drugiej połowie się podobał) to chyba czasami człowiekowi potrafi rozum odebrać ....
Kurcze ja za myszke do kompa dałem 350 zł, początkowo miała być za 50 zł , ale jestem przynajmniej w 100% zadowolony, jeszcze raz dzięki Armani za pomoc
Otóż to, ale to już pisaliśmy. Plus jest taki, że inni czytają forum i być może wezmą takie rady do serca. Ja uważam, że jak na dzień dobry są już jakieś mniejsze lub większe grymasy (czyli w tym wypadku chciałoby się mieć kilka cali więcej), a kasa faktycznie luźna jakaś jest, to warto jeszcze dorzucić i cieszyć następne lata jak żałować.
A proszę Cię bardzo, myszka pierwsza klasa to i radość będzie na lata, a że więcej kosztuje?
No kosztuje, ale coś za coś. Lata będzie służyć i cieszyć
10cali to juz jest bardzo dużo. Ja widze różnice przy 3"Pewnie że tak.. troszkę więcej kasy, a radość z większego tv nie oceniona.. nawet głupie 10 cali więcej to jest różnica.. dla naszych doznań...
Można by jakies zakłady zrobić i cos zarobić jeszcze na tym ))Obstawiam na 90 %, ze ten ponownie zakupiony Panas za max 1-2 tygodnie rowniez bedzie zwracany....
Wcale tego nie wykluczam Ciekawe jak w ME będą na mnie patrzyli jak drugi raz kupiłem Panasa i drugi raz go zwracam )Ja tam czekam co strażak stwierdzi po tygodniu patrzenia w te 58 cali. Moim zdaniem będzie 65 cali FHD.
10cali to juz jest bardzo dużo. Ja widze różnice przy 3"
No przeciez pisałem wczoraj ze kupiłem Panasa 58dxe720co ty w końcu kupiłeś ??