Ktoś chętny, robimy zrzutke?

rabit

Active member
Bez reklam
Dokładnie. Popatrzcie ile jest sprzętu w szpitalach, które ufundowała Orkiestra (mają naklejony znaczek serduszka). Wielu z nas nie ma pojęcia, ile sprzętów ufundowanych uratowało życie. Ja mam za co dziękować, bo gdyby nie inkubator Orkiestry, nie wiadomo co by było z moją córką. Tak więc zawsze i do końca będę wspierał P. Owsiaka.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Ja też zawsze wspieram, nie rozumiem tej nagonki na Owsiaka.
Nawet gdyby brał z tego 30% do kieszeni (a tak przecież nie jest), to i tak szacun, że mu się chce i ma jeszcze chęci, a przede wszystkim te wszystkie urządzenia trafiają do szpitali i ratują życie.
No, ale nie których to boli.

Ps. Szkoda, że nie ma Klipscha w piano black na rzecz fundacji, brałbym.

Ostatnia edycja:
R

Repugnant.

Guest
rafal7 w sumie organizowanie takiego przedsiewziecia to nie jest latwa sprawa i jest to praca na caly albo wiecej etat wiec nawet te 30% bylo by tego warte wiec olac krytykantow owsiaka i dajmy cos na szczytny cel

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Nie wiem czy by mi się chciało, ale na pewno opłacało i to nie za 30%, a za 3%. Tyle, że nie w tym rzecz.
Owsiak bez względu na to jak go liczą, odwala kawał dobrej roboty. Często go wyliczają na konkretne sumy, ja wówczas myślę, że dałbym mu drugie tyle, bo ta cała reszta jest istotna.

lolek126

Well-known member
Bez reklam
Ja też zawsze wspieram, nie rozumiem tej nagonki na Owsiaka.
Nawet gdyby brał z tego 30% do kieszeni (a tak przecież nie jest), to i tak szacun, że mu się chce i ma jeszcze chęci, a przede wszystkim te wszystkie urządzenia trafiają do szpitali i ratują życie.
No, ale nie których to boli.

Ps. Szkoda, że nie ma Klipscha w piano black na rzecz fundacji, brałbym.

Tak jak napisał Rafał, a również i Ty, że nawet za te 5 % to by się każdemu opłacało, ale na razie nie ma żadnych dowodów na to, że On coś z tego bierze.. chyba, że ktoś coś słyszał.. a robi mega robotę i to trzeba uszanować, albo inaczej trzeba umieć zrozumieć to co robi od dzieci do starszych osób.

lolo2

Well-known member
Bez reklam
1515168383_oqfbgv_600.jpg

Nie ma co kogo rozliczac... Owsiak co roku powtarza jedno to samo zdanie. "Jezeli twierdzisz ze ukradlem twoje pieniadze ktore dales na Wosp, powiedz mi a oddam ci co do grosza"

A czy cala kase z odsetek przejada czy co z nimi robi to "wedlog mnie" niech bedzie jego sprawa. Bo jak wiemy kwota londuje na konto bankowe i pieniadze z tego konta wydawane sa po roku. Natomiast z odsetek ....

daroquaresma

Klub HDTV.com.pl
VIP
W ku21 są wystawione kolumny Kef Reference 203/2 w stanie idealnym, nie wiem czy warte tej ceny ale może kogoś zainteresują ;)

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
2999 zł/szt., jest na stronie
Cena dobra, biorąc pod uwagę, ze używki na zagranicznych aukcjach chodzą po ok. 9 tys. a rok temu były jeszcze do dostania za 14 tys.
To chyba te od Denoneera :)

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Cena faktycznie dobra, przymierzałem się swojego czasu do nich i ceny były wyższe za używki.
TheForce aka Denoneer zrobił im ogólnoświatowy rozgłos, bez dwóch zdań.
Tyle, że u niego czarny lakier, a tu brąz. Nie przełknąłbym ;)

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
Żaden fornir też nigdy mnie nie kręcił. Kolumny też kiedyś miałem na uwadze, ale cena odstraszała. Doprowadzenie ich do wizualnego przyzwoitego stanu (lakier) pochłonie te korzystna cenę, a żaden stolarz-laliernik tak pięknie tego nie wyprowadzi...
Czy u Denoneera coś nowego? Jakoś nie mogę znaleźć nowych prezentacji. Utknąłem po pierwszej przeróbce ;) (wg mnie gorsza niż pierwotna wersja).

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Proponuje się nie nakręcać, bo jeszcze je kupię, okleję czarnym matem w firmie reklamowej i na tym się zakończy. Dajmy spokój, ja Cię proszę ;)

Gdyby były czarne, to myślę, że mocno bym się zastanawiał nad świeżą budową 5.1
Zacząłbym od frontów, a resztę tradycyjnie sztukował ; )
W używkach fronty dalej stoją kilkanaście tyś. para.
Problem byłby z centralem (dostępnością), który też zapewne w używce z 10k (o ile trafisz, ale co to dla nas ; ) )
Monitory (używki) następne 5-10k, ale mimo wszystko, to dalej byłaby finalnie świetna cena za taki set.

Którą zmianę u Denonera masz na myśli, ostatnia to z Denkiem i Oledem?

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
Ostatnie fotki jakie znam, to biała PS4 na Rotelkach ;) oraz czarną PS4 w sypialni, notabene na Antec AV Cooler ;) z żółtym controlerem. Gdzieś przewijają się też białe KEFy, ale stoją na kartonach.

Ostatnia edycja:
Do góry