Ktoś chętny, robimy zrzutke?

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
Wiele subów ponoć tak ma, ale jak by mi coś piszczało, szumiało, itp. to nie mógłbym tego używać do audio... Trafo, czy nie, szukałbym pełnowartościowego sprzętu, a nie z piszczącym, buczącym trafem czy innym niepożądanym dźwiękiem. Tak jak przy telewizorach plazmowych x lat temu przykładałem ucho do obudowy - dlatego nigdy nie kupiłem plazmy.

Ostatnia edycja:

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Na elektrodzie powinni to ogarnąć, kiedyś miałem problem z subem i udało się samemu poradzić, są magicy tam. Często o wiele lepsi jak ci z serwisów. Ew. zgadać się z kimś i podrzucić, ale jak jest gwarancja, to jaki problem.

Snikers89

New member
Bez reklam
Wiesz jak to jest z gwarancjami w Polsce hehe. Ja kiedys wyslalem stary wzmak Onkyo i po miesiacu odeslali dalej zrypany hehe...
Faktycznie na elektrodzie to ludzie maja leb ze sam czesto jestem zaskoczony.

Bipo

Active member
Bez reklam
Ja mam u siebie velodyne eq-max 12 i u mnie jest cisza, podejrzewam że wina może być w sieci elektrycznej i można by spróbować puścić przez dobra listwę filtrującą .. tak gdybam. Chyba że jest zeczywiscie coś uszkodzony lub właściciel ma jobla takiego jak my że na każdy szmer wydobywajacy się z naszego sprzętu od razu ma myśli że się coś popsuło a zwykły Kowalski by i tak tego nie zauważył lub nie usłyszał. ... :)

Caparzo

New member
Bez reklam
Pisałeś że nie masz na subwofer bo musiz opony kupić.. Teraz gdyby te kolumny były czarne to byś wymieł swoje kolumny za 12 patyków.

Zapisuj sobie co i gdzie piszesz bo to zalatuje na chorobe:kom::cry::hihi:

Do góry