Przeciez napisalem ze cena dosc spora jak dla mnie.. a po drugie pomyslalbys i doszedl do wniosku ze zakup tych kolumn wiazalby sie ze sprzedaza tych co mam. Roznica robi sie na poziomie 7 - 8000zl. Sub eqmaxx12 to koszt tez 4000zl. Kolejna sprawa te kolumny bardzo popularne na drugim forum wiec moglaby to byc bezstratna inwestycja w tej cenie..... no ale ty tylko widzisz czybek swojego nosa.
A kwestia czy mam $ czy nie mam $ to chyba najmniej cie powinno interesowac...
Widac ze odkad dowiedziales sie ze kupilem cos drozszego to ewidetnie bije od ciebie zazdrosc. Na kazdym kroku masz jakies zgrzyty w stosunku do mnie. Az tak cie to boli?
Wiedzialem ze chwalenie sie niektorymi rzeczami na tym forum to kiepski pomysl... zawsze trafi sie jakas zaraza... ktora bedzie wyzygiwac.
Ps. Wklejam te linki do kolumn uzywanych, bo bynajmniej temat nie umiera, cos sie dziecie, zawsze jakas opinie dostanie sie o danej kolumnie. To jest jedyny powod dlaczego wklejam te i inne okazje.
A kwestia czy mam $ czy nie mam $ to chyba najmniej cie powinno interesowac...
Widac ze odkad dowiedziales sie ze kupilem cos drozszego to ewidetnie bije od ciebie zazdrosc. Na kazdym kroku masz jakies zgrzyty w stosunku do mnie. Az tak cie to boli?
Wiedzialem ze chwalenie sie niektorymi rzeczami na tym forum to kiepski pomysl... zawsze trafi sie jakas zaraza... ktora bedzie wyzygiwac.
Ps. Wklejam te linki do kolumn uzywanych, bo bynajmniej temat nie umiera, cos sie dziecie, zawsze jakas opinie dostanie sie o danej kolumnie. To jest jedyny powod dlaczego wklejam te i inne okazje.
Ostatnia edycja: