Ktoś chętny, robimy zrzutke?

grzesiek1945

New member
Kurcze piękne, chętnie bym wziął ale dopiero cztery dni temu skompletowalem swój zestaw 5.0 z Q Acoustics 3000. Wiem, to nie ta półka ;)

Tapatalk by OP3

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Fajne, dobra cena. Ja lubię Cantony, ale te starsze. Te mają (jak dla mnie) za mało dołu (jest inny jak lubię), ale za te pieniądze... Dobra oferta na set.
Kolor też oryginalny, na pograniczu kiczu, ale odpowiednim wystroju może to wyglądać w pomieszczeniu super.
No i zaokrąglone, co zawsze mi się podobało, a nie te wszędobylskie "kwadraty".

krzysztofradio

Well-known member
Bez reklam
Fajne, dobra cena. Ja lubię Cantony, ale te starsze. Te mają (jak dla mnie) za mało dołu (jest inny jak lubię), ale za te pieniądze... Dobra oferta na set.
Kolor też oryginalny, na pograniczu kiczu, ale odpowiednim wystroju może to wyglądać w pomieszczeniu super.
No i zaokrąglone, co zawsze mi się podobało, a nie te wszędobylskie "kwadraty".
Ja sobie kiedyś sprawię do małego pokoju monitorki Vento 820.2 lub nowsze w czerni lub bieli. Tez lubię, a dodatkowo ładnie się prezentują.

ThePepe

New member
Bez reklam
W tor słuchawek się to wpina.
Nie wiem ile kosztuje, tylko "opinie" przeczytałem i mało się kawą nie zachłysnąłem :)
No ale nie testowałem więc w sumie nie powinienem komentować :)

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Dobre, ale ciekawy jestem jak to faktycznie gra i jakie są różnice względem oryginalnych skrzynek ; )
300 stówki to nie pieniądz, niech ktos kupi do garażu i oceni. Membrany do wymiany, ale to grosze.

Ostatnia edycja:
Do góry