Polskę chyba olali , narazie nic nie ma.
Darmowy weekend Xbox LIVE Gold! | PPE.PL - Portal PSX Extreme
Polskę chyba olali , narazie nic nie ma.
Wiem że o tym piszą i co z tego jak niedziała.
Od dzisiaj użytkownicy PlayStation Plus będą mogli pobrać Killzone 3 Single Player Demo z obsługą kontrolera Move i 3D , późnym wieczorem zobaczę i dam znać.
Może masz i rację, sugerowałem się tą stroną , na której nie określono konkretnej daty,mój błądCo za bzdury piszesz czlowieku!!!!!!!! DEMO singiel jest dla + od 9 lutego. Od jutra demo multi dla wszystkich.:krol:
Może masz i rację, sugerowałem się tą stroną , na której nie określono konkretnej daty,mój błąd
Luty i Marzec z PlayStation Plus - PS3 Site Polska
Spoczko nikt nie jest nieomylny .
Killzone 3: Limited Edition PS3 | Zavvi.com
Jak na grę z padem to cena całkiem niezła. Tym bardziej, że jak się poszuka po sieci to można znaleźć łatwy sposób na 15% rabat do tego jeszcze.
Teraz patrzę na allegro i za tą samą cenę mogę kupić osobno grę i pada (różne kolory do wyboru) razem z przesyłką, tylko pytanie na ile oryginalny jest ten Dualshock 3 ??
ORYGINALNY PAD SONY PS3 DUALSHOCK3 KOLOR DO WYBORU (1435507673) - Aukcje internetowe Allegro - złoty chodzi mi po głowie
Na Twoim miejscu nie grałby w 2 przed 3.
Dla dużej części graczy 2 to gameplayowy niewypał. Wiem, że wielu osobom się spodobała, ale równie wielu wkoorwiła. Dlatego zacznij od 3. W innym przypadku możesz już nie mieć serca do 3.
Na Twoim miejscu nie grałby w 2 przed 3.
Dla dużej części graczy 2 to gameplayowy niewypał. Wiem, że wielu osobom się spodobała, ale równie wielu wkoorwiła. Dlatego zacznij od 3. W innym przypadku możesz już nie mieć serca do 3.