Cureman .
Jeden z szanowanych graczy pan mataman , pisze że Bulletstorm bije graficznie crysis 2
Po premierze KZ2 ludzie narzekali na zbyt duże mapy a ty wypisujesz tu jakieś banialuki :fool: co ty w końcu porównujesz ? demonstracje gry sieciowej czy singla w którego jeszcze nie grałeś heheSeria Killzone ma jedna wade caly czas gramy w korytach brak tu duzych,wielkich terenow. Mala sciezka
maly placyk i znow maly lej itd. Nie ma wielkich terenow. I oby poprawili grywalnosc bo KZ2 byl nudny .Z resza Crysis 1 na Pc tez byl monotonny. Wracajac do Crysisa 2 czekam na recke bo za portem na PS3 przemawia 3D ale nie wiadomo czy nie skopali grafy .
arsenal napisał:Za to Bulletstorm urzekł mnie graficznie i w grywalności. Jak to dobrze, że na merlin.pl się jakiś frajer pomylił i wersja X360 Epic Edition będzie u mnie za 139 zł
Po premierze KZ2 ludzie narzekali na zbyt duże mapy a ty wypisujesz tu jakieś banialuki :fool: co ty w końcu porównujesz ? demonstracje gry sieciowej czy singla w którego jeszcze nie grałeś hehe
LOL. a Oni niby o czym cały czas mówili?
Pozdrawiam,
Ja za chwilę powinienem miec kod do konta gold to ogarne tego Crysisa i powiem wam co sądze, a powiedzcie jak można się wbić do bety Killzone 3?
Heh konto mam na Anglii a nie chciało mi się przenosić, ale kupiłem Gold na miesiąc i powinienem mieć kod za jakąś godzine max. W takim razie ściągne K3 w czwartek i porównam.
Jesli masz konto na Xbox Live Polska to jest za free weekend
Polskę chyba olali , narazie nic nie ma.Jesli masz konto na Xbox Live Polska to jest za free weekend ,co do dema KZ3 bedzie 3 lutego multi demo dla wszystkich a 16 singiel demo 2D i 3D .Pozdrawiam