Killzone 3 !!!

Ogr

New member
Bez reklam
Panie cureman !!! Ładna lecz uboga ,skromna ;) To jest dziwne ? poważnie nie kumasz tego :shock: za mało skrzynek i doniczek na mapie lecz ładnie heheh

Ostatnia edycja:

pa3

New member
Bez reklam
Kryzys 2 to jak dla mnie taka pokazówka możliwości super-hiper silnika graficznego, tylko co z tego jak rozgrywka zapowiada się nudna, w K3 wiadomo że będzie ponad 60 min przerywników, które jako tako będą budować klimat, choć i tak trzeba poczekać do premiery obu gier.

Ogr

New member
Bez reklam
Seria Killzone ma jedna wade caly czas gramy w korytach brak tu duzych,wielkich terenow. Mala sciezka
maly placyk i znow maly lej itd. Nie ma wielkich terenow. I oby poprawili grywalnosc bo KZ2 byl nudny .Z resza Crysis 1 na Pc tez byl monotonny. Wracajac do Crysisa 2 czekam na recke bo za portem na PS3 przemawia 3D ale nie wiadomo czy nie skopali grafy .
Po premierze KZ2 ludzie narzekali na zbyt duże mapy a ty wypisujesz tu jakieś banialuki :fool: co ty w końcu porównujesz ? demonstracje gry sieciowej czy singla w którego jeszcze nie grałeś hehe

Ostatnia edycja:

Peek

New member
Bez reklam
arsenal napisał:
Za to Bulletstorm urzekł mnie graficznie i w grywalności. Jak to dobrze, że na merlin.pl się jakiś frajer pomylił i wersja X360 Epic Edition będzie u mnie za 139 zł:grin:

To nie żaden frajer! Merlin potem wyjasnił, że miał kilka promocyjnych sztuk w takiej cenie i cena 139zł była zamierzona, ja nie kupuję, mam nadzieję, że dostanę do recenzji z gameonly.pl

cureman

Active member
Bez reklam
Po premierze KZ2 ludzie narzekali na zbyt duże mapy a ty wypisujesz tu jakieś banialuki :fool: co ty w końcu porównujesz ? demonstracje gry sieciowej czy singla w którego jeszcze nie grałeś hehe

Pisze o singlu KZ2 -nuuuuuuuuuda plus male plansze plus extra grafika.

Masta_J

Active member
Bez reklam
Panowie nie kłóćcie się; mój znajomy był ostatnio w San Fernando i spotkał na barbeque gościa, który sprząta w Crytek'u - podobno pełny Crysis 2 ma pozamiatać!!

Pozdrawiam,

debeef

New member
Bez reklam
nie widzę o co się kłócić, jeśli ktoś woli grać w Crisisa 2 (jak wyjdzie) niech gra, a Ci ktorzy chcą pograć w K3...mogą się ze mna spotkać na Helghańskiej ziemi :D

Peek

New member
Bez reklam
Ja za chwilę powinienem miec kod do konta gold to ogarne tego Crysisa i powiem wam co sądze, a powiedzcie jak można się wbić do bety Killzone 3?

cureman

Active member
Bez reklam
Ja za chwilę powinienem miec kod do konta gold to ogarne tego Crysisa i powiem wam co sądze, a powiedzcie jak można się wbić do bety Killzone 3?

Jesli masz konto na Xbox Live Polska to jest za free weekend ,co do dema KZ3 bedzie 3 lutego multi demo dla wszystkich a 16 singiel demo 2D i 3D .Pozdrawiam

Peek

New member
Bez reklam
Heh konto mam na Anglii a nie chciało mi się przenosić, ale kupiłem Gold na miesiąc i powinienem mieć kod za jakąś godzine max. W takim razie ściągne K3 w czwartek i porównam.

Do góry