Killzone 2

csk2011

New member
Szkoda, że w uniformach postaci do których strzelamy nie ma żadnych śladów po pociskach; granat, czy rakieta z wyrzutni też mogłyby robić większe szkody np. odrywać kończyny. AI naszych kompanów też jest słaba, zaraz po wylądowaniu i rozwaleniu wrogów tych stojących na kontenerze za niewysoką osłoną siedzą nasi, chyba z 3, można do nich strzelać ile wlezie, a ci się zachowują jakby nic się nie działo. Krew też jest nieudana, jakieś bordowe coś wyskakuje nienaturalnie nie wiadomo skąd no i ten brak śladów po pociskach.

Liptonosz

New member
Bez reklam
Panowie będę potrzebował 2szt K2, gdyby się dało wcześniej otrzymać to bym się nie obraził. Nie bardzo wiem gdzie szukać-tyle tych sklepów, może ktoś z Was by mi pomógł:)?

Pozdro !

Szczupaczek

New member
Widzę że hype na Killzone 2 Was dopadł patrząc po ilości stron jakie tu spłodziliście. Dla mnie szału nie ma. Pograłem w demo i wiem że nie kupię tej gry. Ktoś tu pisał o śmierci PC, dziwne dlaczego więc najwięcej przyjemności czerpię z grania w gry na PC? Ostatnio szczególnie spodobała mi sie beta Warhamer 40 000 DOW 2. Mam dużo gier na PS3 ale nie ciągnie mnie wcale do grania na konsoli...Wolę pograc w bete Warhamera czy w King's Bounty Legend...Taka prawda...

mataman

New member
Bez reklam
Ano dopadł i nie tylko nas, 3mln preorderów !!!
Oczywiście każdy ma prawo grac w to co chce, ja bym takiego warhamera czy innego King's Bounty Legend małym palcem nie tknął :)

Peek

New member
Bez reklam
Ja również uderzam do Mad Games. Potwierdzili w mailu, że gra bedzie na 100% 25.02

Co do magazynu to musze przyznać, że umknął mojej uwadze, do tej pory czytywałem Neo+ i PSX, ale rzuce okiem.

premek111

Active member
Bez reklam
ja zamowilem w Ultimie,do tej pory nie mialem klopotow,wszystko na czas,zarowno GTA IV ,MGS4 mialem dostarczone w dniu premiery
pozdrawiam

Peek

New member
Bez reklam
Przed premiera chciałby mieć każdy, ale teraz i tak nie dostaniesz a jeżeli już to jakiś jeden dzień przed.

Ja jak nie mam w co grać to zabieram się w tytuły, w które mozna grać miliard razy i sie nie znudzi tj. gry sportowe takie jak FIFA 09 czy NBA 2K9.

Carbon_

New member
Bez reklam
Ja tam swój egzemplarz kupię w dniu premiery w stacjonarnym sklepie. Ciekawe tylko ile będą wołać w takim Saturnie czy MM?

Peek

New member
Bez reklam
W Media Markt GTA IV po wyjściu kosztowało 249zł, tam jeżeli nie wszystkie to prawie wszystkie gry są w takich cenach to samo w Saturnie, a Empik to po prostu kosmos!!! Tam GTA IV TERAZ kosztuje 239zł!!

jarql

Member
Peek napisał:
W Media Markt GTA IV po wyjściu kosztowało 249zł, tam jeżeli nie wszystkie to prawie wszystkie gry są w takich cenach to samo w Saturnie, a Empik to po prostu kosmos!!! Tam GTA IV TERAZ kosztuje 239zł!!

To dziwne ze widziałeś GTA IV w takiej cenie, bo akurat kupiłem GTA dwa dni po premierze w MM Katowicach za 199zł i w porównaniu z cena z allegro w tamtym czasie była prawie taka sama

Peek

New member
Bez reklam
Możliwe, że ceny w róznych miastach MM są inne. W Warszawie MM, Saturn i Empik słyną z cenowych odlotów.

dienekes' shade

New member
Zgoda, choć w Saturnie okresowo trafiają się perełki. Np. Heavenly Sword i Uncharted nabyłem za 149 zł, kiedy na allegro te same tytuły latały u szybkich i cwanych za 20 złotych więcej ;)

Już za tydzień zobaczymy jak będzie z KZ2 - czy ktoś w tej spółce pójdzie po rozum do głowy i załapie, że niższa cena = więcej sprzedanych egzemplarzy, a to z kolei = większy zysk, czy też zaoferują nam swój "standrad" za 249 peelenów :rolleyes:

Forest89

Active member
Bez reklam
Peek napisał:
Empik to po prostu kosmos!!! Tam GTA IV TERAZ kosztuje 239zł!!
Ja w EMPIKU kupowałem GTA za 199 zł i było to już dosyć dawno. Pewnie stara cena jest na ścianie tak samo było w moim przypadku, na grze pisało 249 zł a sprzedali mi ją za 199 zł ;)

Mefju

New member
A ja kupiłem GTA IV , dzień po premierze na allegro za sumę 179 zł ;) , 2 - 4 dni miałem grę po premierze i kilkadziesiąt złotych w kieszeni ,K2 raczej na pewno kupie na allegro bo na pewno nie pójdę do Empiku:mrgreen: Eh , a miałem oszczędzać trochę na Nokię N95 i dupa , giery nadchodzą , co zrobisz ? :rolleyes: Pozdrawiam.

Do góry