Killzone 2

beamer

Banned
Wystarczyło tylko demko K2, a już w "bunkrze" się zakotłowało...:wink:...tak nawiasem to ten film (marny zresztą) jest zatytułowany "Upadek" :rolleyes:.

Ja tam życzę najlepszych gier wszystkim i obojętnie na jaką platformę. :cool:

gp2005

New member
Niewiem czy ktoś już o tym pisał ale jeśli na głównym startwoym ekranie z napisem naciśnij start, odczeka się z minutkę moż dwie to pojawia się filmik z walki z jakimś grubasem :)

Peek

New member
Bez reklam
Też to zauwazylem, a zwrociliscie uwage na to ze w podpisie beamera karabin jest po lewej a nie po prawej stronie?:hmm:

Alucard1984

New member
a zauważyliście, że np w Dubaju już dwa tygodnie przed premierą ludzie grają w K2 ?! Jacyś nieuczciwi sprzedawcy wypuścili wcześniej towar, który już posiadają !!!! Dlaczego tak nie ma u nas ?! :(

widzieliście aukcję tego buca ?! http://www.allegro.pl/item555798862_killzone_2_dostepny_juz_teraz_od_reki.html

chce około 350 zł za grę plus to wersja PROMO ... szkoda, że kre**n nie dodał, iż została odpowiednio okrojona z modu on-line !!!! hahahahahahaha

Ostatnia edycja:

Peek

New member
Bez reklam
Skąd wiesz?

A do tego gra jest uzywana bo sam ja juz przegrał. Trzy i poł stówki za uzywaną gre... nieźle...

Peek

New member
Bez reklam
No że została okrojona, gość napisał tylko, że serwery nie są jeszcze aktywne, bo jest przed premiera gry.

Alucard1984

New member
bo było o tym głośno... wszystkie wersje promo czyt. wersje dla recenzentów zostały w ten sposób okrojone...

swoją drogą... może tak namówimy, któregoś ze sprzedawców na wcześniejsze wydanie towaru hehe

Ostatnia edycja:

Ogr

New member
Bez reklam
Alucard1984 napisał:
a zauważyliście, że np w Dubaju już dwa tygodnie przed premierą ludzie grają w K2 ?! Jacyś nieuczciwi sprzedawcy wypuścili wcześniej towar, który już posiadają !!!! Dlaczego tak nie ma u nas ?! :(

widzieliście aukcję tego buca ?! http://www.allegro.pl/item555798862_killzone_2_dostepny_juz_teraz_od_reki.html

chce około 350 zł za grę plus to wersja PROMO ... szkoda, że kre**n nie dodał, iż została odpowiednio okrojona z modu on-line !!!! hahahahahahaha
Ale jaja :shock:
Dziwne ze jeszcze nikt nie kupił heheh

matiashek

New member
PROSZĘ O WYROZUMIAŁOŚĆ ŻE PISZE TO TU ALE DOTYCZY TO GRY
chodzi o to że Xbox360 nie poradzi sobie z Killzone'em z jednego oczywistego powodu a mianowicie Killzone mieści sie tylko na blue-ray'u

beamer

Banned
Pojemność Bluray jest istotna, ale zawsze od biedy można wydać na Xbox'a grę na 4-5 płytach DVD. Tyle że wtedy spada zarobek wydawcy.

Myśle że Xbox pociągnąłby szatę graficzną Killzone 2, ale nie poradziłby sobie z fizyką, efektami cząsteczkowymi, AI itd. Animacja która sobie wkleiłem w podpis dobrze pokazuje co konkretnie mam na myśli.

benk07

New member
Witam, Używam PS3 głownie do oglądania filmów na Blu-Ray a graczem jestem niedzielnym. Muszę jednak przyznać, że dałem się wkręcić w machinę promocyjną, która podgrzewa temperaturę przed pojawieniem się K2.
Gram w domu "rekreacyjnie"; z dzieciakami w Ratcheta, z żoną w Uncharted (skończylismy i czekamy na kontynuację:D) z kumplem Burnout i takie tam. Ale strzelanek jak dotąd zero. Jednak ja też zostałem przyatakowany atmosferą "must have" dot. tego tytułu i się zastanawiam czy jej nie kupić. Mam zatem pytanie do zawodowców - hardcorowych graczy; czy na początek - dla mnie dinozaura wywodzącego się z epoki ZX Spectrum/C64 - przygoda z ostrym strzelaniem powinna się rozpocząć od K2 właśnie, czy może od czegoś innego? Ściągnąłem sobie demo K2 i dla porównania też MGS4 i Resistance 2. Tak na oko laika to rzeczywiście K2 robi wrażenie detalicznością/głębią planów/gęstością dziania się (odłamki, dymy etc.), choć tamtym konkurencyjnym tytułom nie mogę też wiele zarzucić.
Ale to tylko wersje demo tych gier. Zastanawiam się też, która z tych gier lepiej się sprawdza w przypadku mniej intensywnego użytkowania. Mnie po prostu nie stać czasowo aby wiele godzin w tygodniu na nią poświęcać, czy w takim niezbyt częstym "trybie grania" mam szansę coś zdziałać w jakimś z tych tytułów.
Z góry dzięki za rady.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników PS3.

Ostatnia edycja:

premek111

Active member
Bez reklam
witam,tez pamietam czasy zx spectrum :) ,jesli chodzi o gry ktore wymieniles to z cala pewnoscia mozna polecic Killzone 2,bierz w ciemno,mnie osobiscie Resistance 2 sie nie podobal.MGS 4 jest b.dobre ale jesli chcesz strzelanke to warto K2.pozdrawiam

Do góry