Killzone 2

mataman

New member
Bez reklam
dienekes' shade napisał:
zapodam informację, na którą natknąłem się wczoraj w warszawskiej Arcadii - Killzone 2 PL będzie dostępny w Saturnie od 25 lutego 2009 r. :hihi:

cena, cena, jaka cena? Robimy kurka najazd na arkadie :D

dienekes' shade

New member
Cena może być kosmiczna, jak to w Saturnie :D

Smoku, mieszkasz we "Wrocku"/ okolicach i nie zgarniasz blaszaka K2 ze sklepu Gekon?? Grzech ;)

Jak nie wykombinuję pewnego (wolnego od ryzyka kradzieży/ uszkodzenia) metal boxa, to może się skuszę na zakup gry w Arkadii...

Ostatnia edycja:

mietek099

New member
@ smoku666:
Na tym forum było już pisane nie raz, że na jednej płycie będzie dostępny język i angielski i polski. Pojmujesz? ;]

k0val

New member
cena killzone 2 w saturnie może być kosmiczna(jak sama gra:p) ,ostatnio zdołowałem się jak zboczyłem w empiku(złote tarasy) gre Madagaskar 2 na ps3 w cenie 269 zł.

dienekes' shade

New member
Ja tam nie zbaczam w ogóle, a zwłaszcza w empiku :p ale faktem jest, że ta sieć ma chorą politykę cenową. Wyjątkiem była świąteczna promocja - min. COD World at War kosztował +/- 170 zł. W tym czasie na allegro ten sam tytuł schodził po ok. 200 złych, więc to była wyjątkowa okazja.

Saturn też potrafi mile zaskoczyć, ale jak będzie tym razem? Przekonamy się już 25ego.

Przypominam, że już jutro dostaniemy demko K2:)

Dawidowski1000

New member
Nie lepiej poczekać na pełną wersję K2? Wiem, że będzie ciężko się powstrzymać od zassania, ale takie małe "sado-maso" do 25 lutego?:D

smoku666

New member
sklep gekon ? co to ? :)
co do wersji językowej to wychodzi na to ze gdzieś bzdet się naczytałem w necie i ktoś mnie w błąd wprowadził odnośnie wersji... tzn że na wersji pl nie będzie en....
wiec trochę sie uspokoiłem ...:p

dienekes' shade

New member
To taki sklep internetowy, trudniący się handlem grami, konsolami itp. Ogr wrzucił w tym wątku stosowny link. Metal box jest tam tylko do odbioru osobistego :hmm:

dienekes' shade

New member
To akurat nie ich problem - mój typ to lenistwo. Masa sklepów wysyła tego typu edycje. No nic, gdybym mieszkał w okolicy Gekona, zaklepałbym sobie K2 u nich, a tak, pozostaje polować dalej ;)

Pozdrawiam

Na Amazonie jednak był błąd:

"Hi
Thank you for your email.
Unfortunately Amazon are listing this as in stock when it is infact a
pre-order. The details within the listing do state this and all orders will
be despatched upon release.

Many Thanks
Amy
Customer Services
Direct Consoles"

PS. Po co Wam polska wersja gry, chcecie zamiast "fuc." słuchać "kurcze pióro"?

dienekes' shade

New member
Z tego co czytałem, polska wersja będzie zawierała też angielską. Język nie będzie więc narzucony, chyba... Jedyny plus, IMO, spolszczonego K2 to dostępność.

Ogr

New member
Bez reklam
premek111 napisał:
Ogr napisał:
ja w sklepie gekon kiedys(przed premiera) zamowilem Far Cry 2 i do dzis nie dotarl mimo telefonow do nich i musialem kupic w innym sklepie.
Far cry 2 zakupiony w GEKONIE otrzymałem dwa dni przed premierą ;) Kupiłem kilka gier na xbox360 wszystkie doszły na czas !
Zamawiałeś na stronie sklepu czy przez Allegro ?

Do góry