Hej Kolego ja nie mam takiego gniazdka, tylko napisalem przyklad bo w tym wypadku jeszcze bardziej wychodzi ze to nic nie jest warte w stosunku do zwyklego gniazdka kupionego z Obi, a tak jak wspomnialem ludzie kupuja ten asortyment i nie wierze ze tylko dlatego to robia bo maja pieniadze( niektorzy zapewne tak... ale na pewno nie wszyscy)... Mnie powiedzmy w jakims znaczeniu byloby stac kupic takie gniazdko ale jest wiele fajniejszych rzeczy gdzie warto wydac te przyslowiowe 500 zl. Dlatego uwazam ze nie stac mnie i nie mam, ale nie ukrywam ze gdybym mial na tyle pieniedzy ze ide i kupuje takie gniazdko to na pewno mialbym je.. Tak samo nigdy nie powiem ze to jest takie samo gniazdko jak moje z OBI, jak rowniez, ze kabel HDMI za 7 tys jest taki sam jak moje kable , ktore tez nie sa tanie, ale wierze w to ze drozszy kabel jest lepszy, a nie jest to tylko wymysl inzyniera-(ow) z danej firmy. Choc wiem ze cena nie jest adekwatna do tego co on taki kabel zademonstruje, ale to nie tylko w kablach HDMI, ale rowniez i w glosnikowych , bo jak pisalem ze bylem na odsluchu gdzie kabel glosnikowy byl za ponad 100 tys zl to jakby mi dali kabel powiedzmy za 50 tys. mysle ze duzej roznicy by czlowiek nie zauwazyl ale ktos kogo stac kupi taki kabel nawet jesli poczuje 10-20% na plus... ale ktos kto kupi kabel za 50 tys nie powinien mowic chocby z punktu moralnego ze to jest taki sam kabel jak i ten za 100 tys.. bo nie jest i nigdy niem nie bedzie. Ale tak jak napisalem ze kazdy ma prawo do swojego zdania aby ono bylo zgodne z sumieniem i podparte swoimi testami i nie oceniajac danego produktu pod katem na ile nas stac. W innym wypadku wszystko to co mamy byloby najlepsze i nic nie oplacaloby sie kupic drozszego. I co najwazniejsze to dyskutowac o tym , wymieniac poglady w sposob cywilizowany
Pozdrawiam.
Ostatnia edycja: