JVC seria P 80 wszystko na temat... LT-32P80 LT-37P80 LT-42P80

SNAJPERSTWO

New member
Do sygnału SD jvc p80 gra dobrze porównywałem z samsungiem serii 4 i starszymi moge przyznać że jest wart zainteresowania. Do samego sygnału SD niewarto kupować fullhd chyba że masz nośniki hd ps3 itp.
Pozdrawiam i mój głos idzie na JVC

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Sugar_beet - żadna . Komuś nie chciało się wpisać całego symbolu.

anpi - o SD ne musisz się martwić.
System wyciszania reklam ma,
A ja działają głośniki - przy słuchawkach ?
Jak podłączysz słuchawki - telewizor milczy .

WuMike

New member
Bez reklam
JVC, ztcp, ma matryce IPS. Do SD i N-ki, nawet uwzgledniajac kilka kanalow HD wybralbym jednak P80, zamiast W4000, a uargumentuje to lepsza plynnoscia i formatowaniem obrazu.

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
http://hdtv.com.pl/forum/showthread.php?t=27396&highlight=test+nie+k%B3ama%B3 - tu masz więcej informacji - poczytaj

http://hdtv.com.pl/forum/showthread.php?t=14360&page=30

p1050788ak4.jpg

Brak jakichkolwiek artefaktów i znakomite przejścia tonalne.

gwidongwidon

New member
Bez reklam
niestety nie mam dojscia do testow bo nie jestem niebieski czy mozesz kiki przeslac mi test p80 normalnie albo na emala?zalezy mi na nim. p80 nie ma nigdzie w mormalnym sklepie tylko na necie

ogladalemm w4000 - ma ladny obraz tez

maxim_25

New member
No własnie co to za tv? Jak to jest, że na innych tematach gdy mowa np. o Panasonicu to chwalisz go a tu pokazales go jak jakąś tandete zabytkową???!!! Bardzo podoba mi się JVC P80 ale jak widzę takie porównanie to zaczynam się zastanawiać???

Sugar_beet

New member
Od niedawna zostałem szczęśliwym tego TV. Jednak podczas przełączania kanałłów obraz sie szarpie .Nie wiem jak to napisać ale podczas przełączania obraz "brzydko" sie przelacza. Ale mam na razie podlaczony ten TV do tymczasowego sygnału czyli mam go w drugim pokoju,sygnał rozdzielony z kablówki. CZy może to w tym tkwi problem?

SNAJPERSTWO

New member
Nie mam tego problemu podczas przełanczania kanłów wszystko jest ok może to wina sygnału. Sprawdź może na innym sygnale jak masz oczywiście możliwość.

Do góry