I ja się dołączę do pochwał tego TV. Bardzo dobra rzecz. Kupiłem go dla mojego taty (na olimpiadę, którą ów maniak będzie teraz jeszcze z większą atencją oglądał). Sam mam Panasonica LX70P (tez niezgorszy TV), więc mam pewne porównanie (lepiej wypada chyba JVC).
Może najpierw o minusach tego JVC (jest ich bardzo mało więc się nie będę rozpisywał). Wkurza mnie trochę pilot. Chodzi o kwestię reakcji. W niektórych wypadkach (wpisywanie ręczne nazw kanałów) reaguje ślamazarnie (i nie jest to wina baterii). Strojenie samo tez bardziej podobało mi się w Panasie (ale to już pewnie kwestia gustu.
Cała reszta to wzór. Obraz świetny (nawet z SD), przełączanie kanałów szybkie, dzwięk OK, design ładny, no i brak backlight bleeding (co niestety ma mój Panas i na co serwis ma wytłumaczenie że tak już musi być). DO tego JVC ma kilka bajerów jak choćby ów PAP. Generalnie chyba najlepszy telewizor za taką cenę i na takie warunki.
No i na koniec wielkie dzięki dla kikiego od którego to cudo kupiłem. Cena przystępna a i towar sprawdzony. Wielkie dzięki.