squad05 a powiedz mi bo pewnie z tyłu głośników gdzie jest basreflex jest od razu ściana przy której stoi tv czy bass sie gdzies nie gubi przez to? ile musi stac od tylniej sciany zeby bylo wporzo. Bo jestem juz prawie pewien że kupie ten zestaw tylko zasiał we mnie jeden post małą wątpliość że skoro ten zestaw ma bass z boku i basreflex z tylu (przy okazji co to jest bass reflex i czym to sie rózni od basu z boku bo totalnie wiem?) to czy warto je kupować i brzmienie basów jest nadal tak dobre jak opisują ludzie? bo wydaje mi się że konstruktorzy tych kolumn wiedzieli ze 90% użytkowników z tylu kolumn frontowych będzie sciana tak?
Mam nadzieje że ten zestawik w połączeniu z Denonem avr 1508 jako tako będzie grał i bass także wypadnie nieźle nawet jeżeli z boku będzie szafka lub ściana i z tyłu także będzie ściana. Rozwiejesz moje wątpliwości squad05? będe wdzieczny.
Mam nadzieje że ten zestawik w połączeniu z Denonem avr 1508 jako tako będzie grał i bass także wypadnie nieźle nawet jeżeli z boku będzie szafka lub ściana i z tyłu także będzie ściana. Rozwiejesz moje wątpliwości squad05? będe wdzieczny.