Jakiego kupić LCD? Jeśli ktoś nie wybrał jeszcze marki

KTóRY BYś WYBRAł LCD ?

• Total voters
    0

kiki

Sklep audiovideo.com.pl
Pomagam
Z tych dwóch 55mled85 ma większą ilość stref.
Jest nowszym produktem.
Obydwa masz w specjalnej ofercie dla członków forum z pakietem gratisów o wartości 500 zł
Kiedy planujesz zakup ?

Patryk22

Member
Panowie niestety mojego teścia telewizor TCL55C635 oddany do serwisu po 1,5 roku działania i niestety oddają gotówkę (wątek z usterką w temacie o C635 w przybliżeniu niewielka strefa zaczęła mocniej świecić). Teść był zadowolony z TV a wnuczki miały smart tv. Teraz trzeba coś podobnego kupić lub w przedziale cenowym czyli jakieś 2.5 tyś. Jeżeli warto dopłacić do 55MQLED85 to może coś takiego? Co proponujecie do 2.5 tyś. lub z niewielką dopłatą aby był przynajmniej nie gorszy od C635. Nie musi być TCL ale ta firma daje dużo za niewiele kasy w porównaniu z innymi firmami.

xymar

New member
Cześć,

Trochę naczytałem się recenzji i nie mogę się zdecydować miedzy 3 telewizorami.
Dwa są z podobnej półki cenowej, zastanawiam się czy opłaca się dopłacić do LG ( OLED )

TCL 65MQLED85 - dużo dobrego nasłuchałem się o tym modelu i pierwotnie to właśnie jego chciałem kupować
SAMSUNG QE65QN85D - mam soundbar samsunga wiec na plus możliwość q symphony
LG 65B46LA 65 - trochę droższy ale jednak OLED, nie jestem do systemu przekonany webos

Zakup będzie realizowany w połowie grudnia. Zastosowanie naprawdę szeroki : TV,STREAMING, FILMY, w przyszłości również konsola.

marciniozo

Well-known member
Bez reklam
Mam Oleda serii B, starszy model. Co do systemu Webos - są wszystkie aplikacje VOD typu Netfix, HBO MAX, Prime Video. Skyshowtime itp, Nic raczej nie brakuje, przynajmniej z tych, które używam, działa OK. Z telewizora jest zadowolony, ekran Oled robi robotę, polecam.
TCL MQLED85 w wersji 75 cali kupił członek rodziny. Jest z niego zadowolony. To miniled. Nie jest to Oled, jednak czerń jest OK. Generalnie wszystko śmiga.
Co do Samsunga się nie wypowiem, nie widziałem go w akacji na żywo.

Do góry