Zatem po kolei:Co ma model 90L czego nie ma w modelu 90J ? różnica kilkudziesięciu stref ? dopiero w Bravia 7 zmienili TV na plus według mnie.
-serię L o oraz J dzielą 2 lata a nie 5,
- w tym czasie zmieniono m.in.: około 4x większa liczba stref, algorytmy wpływające na procesowanie obrazu (poprawiając głębię ostrości, redukując artefakty pojawiające się wcześniej przy upscalingu),
- jeśli spojrzysz na 5 lat, tj od serii G, zobaczysz więcej zmian (m.in.: nowa platforma sprzętowa, HDMi 2.1, eARC, AirPlay, HomeKit, upłynnianie ruchu, serwis Bravia Core, skalibrowane tryby dla aplikacji streamingowych).
Żaden purysto, nie zrozumiałem po prostu, co masz na myśli. Jak widzisz czasem prosta zmiana literek ma znaczenieluck76 wszechwiedzący, purysto językowy
Masz rację - BYD. Zamiast tego możesz wpisać dowolną egzotyczną markę z Chin.- co to jest BYC ?
Na koniec taka dygresja: dawno, dawno temu (kilkanaście lat) miałem plazmę Panasonica. Któregoś razu wpadł do mnie wujek z informacją, że kupił jakiegoś kosmicznego LCDka Sony, zaczął sypać rozdzielczościami i że w ogóle taki mega, że zmiata te wszystkie Panasoniki. Ale jak mu puściłem Gladiatora a później to samo zobaczyliśmy u niego to się wycofał Wniosek? Cyferki zostawmy nauczycielom arytmetyki a skupmy się na dziele które oglądamy poprzez nasze odbiorniki.
Ostatnia edycja: