Wracając do Parrot ZIK 2.0- zdecydowanie polecam jak za taką cenę. Bateria całkiem w porządku trzyma, w zestawie z nimi jest power bank, który pozwala na ich pełne naładowanie w czasie podróży ( Iphone 6s ładuje od 0 do 90% ). Niby nie istotny bajer jednak lubię jak sprzęt nie jest z innej parafii

Co do grania to w apce można ustawić różne style, bądź samemu konfigurować brzmienie. Mi najbardziej przypadł do gustu motyw ROCK PRESET.
Maja elektroniczne tłumienie otoczenia i sprawdza się to fenomenalnie. W moim przypadku ich zastosowanie to zazwyczaj głośna siłownia stąd tłumienie bardzo mi podpasowało

Pewnie niektórzy się zdziwią, jednak nie lubię typowo sportowych słuchawek bezprzewodowych gdyż nigdy nie spotkałem takich, które "grają". Ogólnie nie ma tragedii da się biegać czy też ćwiczyć siłowo.
Jakość wykonania bardzo w porządku, nie jest to chińska tandeta. Sprawiają wrażenie solidnych, no i lekkie nie są

Całkiem w porządku jest również panel dotykowy na lewej słuchawce- puknięcie w panel to play/stop, przesuniecie palcem góra/dół to regulacja głośności, natomiast prawo/ lewo następny i poprzedni utwór- co ważne bez problemu sterują Spotify i do tegoż programu są w 95% przeze mnie użytkowane.
Zdecydowanie polecam zakup udany.