Cześć dołączam się do tematu Szukam Tv właśnie pod ps3. Siedzę w odległości od tv 1.7m bardzo powaznie zastanawiam sie nad TV LCD FULL LED czy może jakiś LCD z krawędziowym podświetleniem LED? Moj budrzet to 2800zł maksymalnie do 2900zł. Pomożecie? :>
FullHD 100Hz
ale planuje go wymienic na inny bo nie jestem do konca do niegoo przekonany , ma strasznie dziwny obraz podczas gry a rowniez i jak tv ogladam jakosc nie jest taka jaka bym chcial i szukam porady . chcialbym tv ktory byl by dobry do grania jak i do ogladania tv 40' , 42' najlepiej do 2800 . chcialbym rowniez porady ktora technologia bedzie najlepsza LCD , LED czy moze Plazma .
FullHD 100Hz
ale planuje go wymienic na inny bo nie jestem do konca do niegoo przekonany , ma strasznie dziwny obraz podczas gry a rowniez i jak tv ogladam jakosc nie jest taka jaka bym chcial i szukam porady . chcialbym tv ktory byl by dobry do grania jak i do ogladania tv 40' , 42' najlepiej do 2800 . chcialbym rowniez porady ktora technologia bedzie najlepsza LCD , LED czy moze Plazma .
Cześć dołączam się do tematu Szukam Tv właśnie pod ps3. Siedzę w odległości od tv 1.7m bardzo poważnie zastanawiam się nad TV LCD FULL LED czy może jakiś LCD z krawędziowym podświetleniem LED? Mój budżet to 2800zł maksymalnie do 2900zł. Pomożecie? :> BARDZO PROSZĘ PO POMOC A WRĘCZ BŁAGAM !
Witam
Poszukuje telewizora plazmowego 42’ do ps3 i do komputera mam zamiar używać go, jako monitor no chyba, że mi to odradzicie jakimiś rozsądnymi argumentami na ten cel mam do wydania 2500zł
czytałem trochę na forum na temat s20 i wcale nie wydaje się taki dobry , czytałem również o innych telewizorach i z tego co się zorientowałem LG są dobre
Mam dwa telewizory Panasonica , obydwa bardzo dobre i jeden LG ,który praktycznie stoji w kącie jako rezerwowy,przez najbliższe lata nie kupię LG i nie polecam , pozdrawiam
Ja tam nie narzekam na LG. Na pewno jest to tańsza opcja. Jeśli ktoś potrzebuje telewizora fullHD za niewielkie pieniądze, to warto zainwestować w tę markę. 32 calowy telewizor full HD można już kupić za 1300 złotych. A jak ktoś jest bardziej wymagający i przy kasie, to może sobie inwestować w panasoniki czy Sony.