(...)efekt podczas grania może być podobny?
zapewne bedzie... olej plazme i kup LED'a ...moim skromnym zdaniem plazma do grania to szmelc ( no chyba że grasz w ciemni wtedy jako tako' zda egzamin).
Ostatnia edycja:
(...)efekt podczas grania może być podobny?
Nie wiem kto ci napisał takie głupoty co do tej plazmy Panasa. Będziesz z niej zadowolony.
Szukam jak najtańszego i największego tv (chyba że da się znaleźć jakiś rozsądny projektor do 2k w co wątpie :/ ) do ps3 i filmów z kompa, zakupu muszę dokonać do końca tygodnia więc czas nagli.
Wstępnie (kierując się zasadą największy+najtańszy) wybrałem takie dwa:
- panasonic TX-P50X60E - plazma, w innym temacie powiedziano mi że nie bardzo się nadaje do konsoli m. in. ze względu na rozdzielczość (1024 x 76
- drugi telewizor jaki znalazłem to samsung UE46EH5005K
Samsung UE46EH5005K LED TVs (UE46EH5005KXXE, 8806071788333)
LED, mniejszy (46 vs 50), nie wiem jak z lagami, ale za to jest full HD (1920 x 1080) ma 2 hdmi i jest 15% tańszy.
Który z nich nadaje się bardziej do grania na ps3 i oglądania filmów?
Pozdrawiam
Panowie Ogr i Maxan, na szczęście się spóźniliście i kolega zakupił już Plazmiacza, zrobił to prawie bez zastanowienia
Pozdrawiam,
Jak jest sie w posiadaniu pioneer,a to mozna sobie pozwolic na madrowanie hehe . Nie zapominajmy ze w swiecie TV sa klasy podobnie jak w motoryzacji . Znajomy ma panasa powiedzmy klasy b za blisko 7000 ktory przy Sony ktorego jestem w posiadaniu wypada bardzo bladoJa natomiast mam od tego premię
Polecam plazmę bo dla mnie bije LCD na łeb, na szyję i na głowę - w każdym jednym wymienionym przez Ciebie zastosowaniu.
Pozdrawiam,
Zastanawiam sie nad toshiba 58l7365dg do ps3 i ps4 nadaje sie ?![]()