Witam
Pomóżcie...oto moje dane że sie tak wyrażę czego tak naprawdę szukam a szukam właśnie TV pod PS3 ale i nie tylko pod PS3 jak i również do normalnego użytkowania...
1. Odległość od ekranu? 2,5-3m
2. Jak słońce świeci w pokoju? tv stoi plecami do okna...
3. Jak duży jest pokój? ~4x5m -mały-wąski
4. Preferowana technologia: LED
5. Jaki masz obecnie telewizor? nie mam - już w śmietniku
6. Jakie programy najczęściej oglądasz? filmy w tv, informacje, pogoda, sport,słuchanie Muzyki... - od teraz będzie służyć też i do grania...
7. Oglądasz w dzień czy wieczorem: wieczór, noc
8. Wieczorem oglądasz przy świetle czy wolisz bez? bez, nieraz lampka obok tv 2m~~
9. Wolisz obraz ostry czy łagodny? nie mam sprecyzowanego
10. Matryca błyszcząca czy matowa? matowa
11. Preferowana wielkość telewizora? 32-42
12. Preferowana marka? brak, byleby się sprawdzała i była warta swojej ceny, zależy mi na bezawaryjności.
13. Czego nie lubisz w telewizorach? oczekiwanie na wskoczenie następnego kanału, smużenia, bladych kolorów, rozmycia w rogach tv itd.
14. Jakie urządzenia będą podłączone? pen-drive'y,odbiornik do kanał tv, PS3 może kiedyś PS4
15. Ile % do telewizji a ile % do innych urządzeń? 40% TV / 50% konsola /10% internet
16. Siedzicie na wprost telewizora czy również z kątów bocznych? Kąty jak i na wprost.
17. Czy ważne jest wifi? Ważne, zależy mi na tym, aby móc przeglądać internet, rozmawiać na skype i oglądać filmy ze stronek.
18. Czy będziesz korzystać z widgetów? Nie
19. Czy chcesz serfować w internecie z poziomu telewizora ? Tak
20. Czy chcesz korzystać z serwisu Ipla , Iplex, tvscreen - VOD ? raczej tak
21. Czy USB ma mieć czytanie filmów z polskimi znakami ? tak
22. Ma mieć 3D? obojętne
23. Ma mieć slot na karty SD ? nie musi
24. Ma mieć tuner DVB-T? tak
25. Jakimi złączami i co chcesz podłączyć? hdmi - konsola - może Kino domowe...
26. Jaki masz sygnał: naziemna tv cyfrowa - jak dobrze się wyraziłem
27. Ile programów HD? w chwili obecnej chyba 2
28. Ma stać czy wisieć? Raczej stać
29. Rozdzielczość: full HD
30. Na czym najbardziej Ci zależy: dobry obraz, płynny obraz, internet z obsługą stron, skype i filmów. i rozdziałka wzg. konsoli- mam nadzieje że będzie obraz OK
31. Ile osób ogląda: 1-2
32. Ile godzin dziennie ma grać telewizor: ~5-7h, głównie włączany około 17-19 i jest włączony do 1-2 w nocy
33. Jaka klasa cenowa ? 2000- 3500zł