Omijaj EUro rtv agd szerokim łukiem. Poszukaj na forum mojego tematu o uszkodzonym Samsungu UE65JS9000 kupionym przez nas w Euro.
Dzięki za ostrzeżenie
Omijaj EUro rtv agd szerokim łukiem. Poszukaj na forum mojego tematu o uszkodzonym Samsungu UE65JS9000 kupionym przez nas w Euro.
Sprawdzałeś w sklepie nowy model Panasa 58DX750 i chwaliłeś go za dobry obraz. Napisz czy sprawdzałeś systemowy player do filmów, bo ten ubiegłoroczny był beznadziejny. Wszystkie pliki multimedialne wrzucone do jednego worka. Podobny totalny chaos panował w Sony X8509C, ale na Soniaku można było się chociaż wspomagać KODI. Jeśli player systemowy nie jest poprawiony, to Panas nie jest dla mnie, bo nie chcę kolejnego urządzenia przy TV.
Niestety ks7000 nie jest jeszcze dostepny w dystrybucji dla "macantow" wiec nie miałem okazji sie jemu przyjrzeć
Ja cda nie mogłem odpalić w sklepie w domu smiga jak trzeba
Źyroskop a w zasadzie pilot zyroskopowy to taki myk jak w starszych wersjach. Sterujesz telewizorem za pomoca ruchów reka z pilotem
DSE dirty screen efect. Efekt brudnego obrazu. Wbij na YouTube zobaczysz o co chodzi
Mi wyskoczyl pierwszy babol. Mam UPC i karte ci+ za cholerę nie mogę zmienić numerow kanałów. Jak wstroje omijając UPC to nie ma polskiej czcionki w epg
I jeszcze jedno. Pisałem ze clouding jest ale mało widoczny. Było tak jak tv stal na podstawie. Dzisiaj go powiesilem i cholera albo juz osleplem albo cloudingu nie ma nawet grama. Tak jakby sie ekran rozprezyl czy coś nie mam zielonego pojecia
Niestety ks7000 nie jest jeszcze dostepny w dystrybucji dla "macantow" wiec nie miałem okazji sie jemu przyjrzeć
Ja cda nie mogłem odpalić w sklepie w domu smiga jak trzeba
Źyroskop a w zasadzie pilot zyroskopowy to taki myk jak w starszych wersjach. Sterujesz telewizorem za pomoca ruchów reka z pilotem
DSE dirty screen efect. Efekt brudnego obrazu. Wbij na YouTube zobaczysz o co chodzi
Mi wyskoczyl pierwszy babol. Mam UPC i karte ci+ za cholerę nie mogę zmienić numerow kanałów. Jak wstroje omijając UPC to nie ma polskiej czcionki w epg
I jeszcze jedno. Pisałem ze clouding jest ale mało widoczny. Było tak jak tv stal na podstawie. Dzisiaj go powiesilem i cholera albo juz osleplem albo cloudingu nie ma nawet grama. Tak jakby sie ekran rozprezyl czy coś nie mam zielonego pojecia
koledzy podacie wymiary tego ks 7000 bo nie umiem znalezc fajna ogólnie cena jest za niego za 60 cali 7899 w sumie to tylko 5 cali mniej niz ks8000 65 cali a róznica w cenie spora
Gdzie morzna jurz dostac nowego KS7000
Gdzie morzna jurz dostac nowego KS7000
włąsnie niema go jeszcze gosc powiedział w sklepie samsung ze spodziewaja sie ich w nastepnym tyg chciałbym to porównac na oko 65 cali a 60 bo cena sporo nizsza teraz widze ze neo,,, tez jakas promo niby za 7490 ale to cos smierdzi jakims kodem chyba tylko na ratki cza brac
a masz wymiary bez podstawy
ks7000 i ks 8000
hmm a skad ten niby kod wziasc ? bo nie czaje troche tego z tej niby reklamy wynika ze musze tio na raty wziac zeby miec taka cene? a ja nie cghce na raty tylko za całosc zapłacic? ciekawi mnie tez cena jaka bedzie za te 3 dni moze po rozpoczeciu euro ceny jeszcze spadna szkoda ze z tego ks8000 nie chca zejsclub soniaka xd8505